Mehmet ali BİRAND Vefat etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet ali BİRAND Vefat etti.

ölenin ardından çokta kötü konuşmak yakışmaz. sonuçta her koyun kendi bağaından asılır. m.ali birand hizmet ettiği zihniyetin, önemsemediği milli değerlerimizin çok çok uzağında artık.. bu saatten sonra nedesek boş. Allahın adaleti bizdekine benzemez, öyle başka ülke vatandaşı olunca cezadan kurtulma şansı yok gittiği alemde....

ne yaptıysa öbur dunyada cekecek artık seytanlara haber sunar ne deyim ALLAHIN HUZURUNDA ARTIK

Allah rahmet eğlesin eminim ençok uğur dündar üzülmüştür!

ALLAH rahmet eylesin demek şehitlerin kemiklerini sızlatır o yüzden demiyorum

neyse onun isminden günaha girmeyim

ama benim mehmedin yetimini benim toprahımda ki öksüz yetim dulun hakkını yiyenbir kişiye musalla taşında müslüman hakkım haram olsun

Ben bu konunun bir tarafıyım...
Açıkcası bu yaz şehit olan bir Gönüllü Köy Korucusu kardeşimin resmi odamda hergün karşımda duruyor.
Şehit olduğu çatışmada teröristin üzerine koşarak giden bu kardeşim hergün yüzüme bakarken terör örgütüne şakşakçılık yapan, rüzgarın estiği yöne göre hareket edip dalkavukluk yapan satılık kalemlere "rahmet" okumam,okuyamam...
Benim açımdan mesele açık ve nettir ve bundan ibarettir.

Ch.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Chordsolo hocama katılıyorum yorum yapmıyorum siyaset yapıyosun demesinler

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Ben bu konunun bir tarafıyım...
Açıkcası bu yaz şehit olan bir Gönüllü Köy Korucusu kardeşimin resmi odamda hergün karşımda duruyor.
Şehit olduğu çatışmada teröristin üzerine koşarak giden bu kardeşim hergün yüzüme bakarken terör örgütüne şakşakçılık yapan, rüzgarın estiği yöne göre hareket edip dalkavukluk yapan satılık kalemlere "rahmet" okumam,okuyamam...
Benim açımdan mesele açık ve nettir ve bundan ibarettir.

Ch.

Bahadır hocam yanlış hatırlamıyorsam siz askeri personelsiniz ve bu konuda çok hassassınız ve haklısınızda. Söylediklerinizin tamamına katılıyorum. Ben asıl şehit olan o korucu kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Saygılar...

aynen bende korucu kardeşimize allah rahmet eylesin diyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri