MD..! İstekleriniz...Sürekli Yenilenecek..!

• Konbuyu başlatan ferit
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 459
  • Görünümler : 149K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: MD..! İstekleriniz...Sürekli Yenilenecek..!

üeki bu mb nasil düsürürüm arkadaslar bildiginiz bir güzel program varmi

Cevap: Bir Sürü MD ..! Sürekli Yenilenecek..!

ya Barıs Akarsu'dan ''Amasra'' Gökhan Türkmen'den de 'Dön' adlı sarkıların md lisini acill gönderebilirmisiniz..

Arkadaşlar çok ama çok acil fatih kisaparmak mor salkimli sokak lazim :(

ya arkadaslar bendeki piyano yamaha osr s550 neden mp3 olanlari almiyor acaba

Cevap: Bir Sürü MD ..! Sürekli Yenilenecek..!

ya ben 1 haftadır istiyorm ama hic yanıt gelmio :S baska birisinden istedm sanırm bana
''Barıs Akarsu : Amasra
Gökhan Türkmen : Dön , Çareler Çaresiz
Okan : Vur Yıkılsın
Ferhat Göçer : Götür Beni Gittiğin Yere'' bunları acil rica edebilirmiym lütfn ..

şimdiden cok tesekkür ederim.. msn Adresim : tunahanulutas@hotmail.com buradan da direk gönderebilirsiniz isterseniz..

arkadaşlar barış mançonun dönence md sini lazım yardım edebilirmisiniz ?

Slm...Arkadaşlar öncelikle şunu tekrar söyleyim ; konunun 1.sayfasını dikkatlice okursanız burda kesinlikle istek üzerine MD..yayınlamıyorum..! mantıklı düşünürsek zaten buna ne kimsenin vakti yeter nede zamanı.....istekleriniz varsa indirin ve faydalanın diye arşivimde ki md..leri ve buna arada birde sağdan soldan bulduğum md..leride ekleyerek burda paylaşmaya çalışıyorum........

---fazla sık istek yayınlamama rağmen arkadaşın biri istekde bulunmuştu o anda vaktim de vardı elimde olan MD.yi upload yaparak hemen paylaştım....derken o arkadaş cvp.yazmış o yazılım zaten bende vardı...bilmem onu ben upload yapmıştım diye yalan ve saçma sapan konuşup resmen beni paylaşımdan soğuttu ,paylaşıma biraz ara veriyim dedim ... derken sonrada benim işler açılmaya başladı ve dolayısıyla da vaktim olmamaya başladı....

---Şu anda da inanın işlerimin yoğunluğundan dolayı md..işlerine hiç bakamıyorum.....Ramazan a kadar da yeni MD...eklemeye pek bi vaktim olmayacak...

---Ama sayfaya baktımda çoğu kişinin istekde bulunduğunu görüyorum...ama kimse bir arkadaşının istegini bu bende var al buda benden olsun diye paylaşmıyor ve hep armut pişsin ağzıma düşsün mantığıyla hareket ediyor....

---Madem istek istiyorsunuz , diğer arkadaşlarınızın isteklerin den elinizde olduğu kadarıyla , olanlarda burda paylaşırsanız...sizin istiğinizide elinde olan başka bir arkadaşınızda burda mutlaka sizinle paylaşacaktır bundan emin olun.....değilse herkes kuru kuru istekde bulunup cevap alamayıp kimse bir şey paylaşmıyacaktır...önce verin sonrada alın....birazda paylaşımcı olun.....takdir sizin ..!

---Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar...

01--Özledim Murat BOZ
4shared.com - online file sharing and storage - download (2) OZLEDIM-MURAT BOZ.mp3

02--Yıldız Usmonova & Yaşar (SENİ SEVERDİM)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI YILDIZ USMONOVA&YASAR (SENI SEVERDIM) MK.mp3

03--Mustafa Ceceli (SARI GELİN)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI MUSTAFA CECELI (SARI GELIN).mp3

04--Kenan Doğulu - Rutbeni bileceksin
4shared.com - online file sharing and storage - download RUTBENI BILECEN.mp3

05--Ahmet Şeker&Serdar Ortaç (NE ZAMAN)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI AHMET SEKER&SERDAR ORTAC (NE ZAMAN).mp3

06--Sinan ÖZEN - Çok Ama Çok MTNKIR hocamızın yapmış olduğu bir altyapıdır. kendisine teşekkürler
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI SINAN OZEN (COK AMA COK) Muzikkeyfi.com.mp3

07--Mustafa Ceceli - Kanaryam MTNKIR hocamızın yapmış olduğu bir altyapıdır. kendisine teşekkürler
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI MUSTAFA CECELI (KANARYAM) - Muzikkeyfi.com.mp3

08--Özgün (DİRENİYORUM YOKLUĞUNA)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI OZGUN (DIRENIYORUM YOKLUGUNA).mp3

09--Candan Erçetin (KIRIK KALPLER DURAĞINDA)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI CANDAN ERCETIN (KIRIK KALPLER DURAGINDA) MK.mp3

10--Nev (AŞK)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI NEV (ASK) MK.mp3

11--Sadık Karan (BANA KALAN)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI SADIK KARAN (BANA KALAN) MK.mp3

12--Gökhan Türkmen (DÖN)
4shared.com - online file sharing and storage - download YENI GOKHAN TURKMEN (DON) MK.mp3

13--FerdA AnıL YarkıN - UnutmaM AyrılıK VaR DiyE (Orj.Midi.)
Zippyshare.com

14--Sevemedim karagözlüm studio by CEWO
4shared.com - online file sharing and storage - download SEVEMEDİM KARA GÖZLÜMbyCEWO.mp3

15--Murat Boz - İki Medeni İnsan
4shared.com - online file sharing and storage - download Murat BOZ - IKI MEDENI INSAN - Muzikkeyfi.com..mp3

16--İlahi Dinle
Minik Dualar - Sevgili Peygamberim Dinle Minik Dualar - Sevgili Peygamberim İlahisi Dinle

NOT = arkadaşlar hepsi alıntıdır emeği geçenlere tekrar teşekkürler ediyorum...!

Şu an Sayfaya girmişken biraz bir şeyler daha paylaşıyım dedim.... valla saat 23.45 oldu..... tam 3 saat geçmiş..... gerisini siz düşünün birde her istekleri yayınlayacak olursak sabahlamak lazım...o yüzden sizlerdende paylaşım bekliyoruz..ki devamı gelsin.............

Moderatör tarafında düzenlendi:

4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Hey Onbeşli.mp3
Bu bağlantı geçerli değil yenisini yüklermisiniz?Teşekkürler

arkadaşlar ankaralı namık salla bidenem salla alt yapısı lazım şimdiden teşekkürler

kardeşim çok teşekkür ederiz...kalbine gönlüne sağlk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri