MD..! İstekleriniz...Sürekli Yenilenecek..!

• Konbuyu başlatan ferit
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 459
  • Görünümler : 149K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: MD..! İstekleriniz...Sürekli Yenilenecek..!

bana ata demirerin söylediği fasulye şarkısı lazım yardım lütfen

bu şarkıları aldığın yere ben yükledim bari alıntıdır diye yazsaydın:))))

1 - Değerli Kardeşim EĞER DİKKATLİ OKUSAYDIN ; açtığım bu konunun ta ilk en başına bütün şarkıların hepsinin alıntı olduğunu... yazmıştım ... demek ki sen dikkatli okumamışın... oku o zaman ve ondan sonra öyle konuş ---- http://www.trakyamuzik.net/md-alt-yapi/2165-md-isteklerinizsurekli-yenilenecek.html

2 - Senin isteğin için paylaştığım 3 tane şarkıda tamamen kendi upload tımdır... ve sen de başka yerde paylaştıysan kendi yaplaştığın lik e bak birde benim paylaştığım linke bak bakıyım aynımı ? farklımı ? VE CEVABINI DA BURDAN BEKLİYORUM... şurda iki kuruşluk paylaşım şevkimiz var onunda içine ediyorsun yani....

3 - Ben burda istek yayınlamıyorum ... elimde geniş bir arşivim var zaman zaman arşivimden zaman zaman da başka yerlerden alıp sunduğum paylaşımlarımın içinde müzisyen arkadaşlarımızın işinine yarayan istekleri varsa indirsin faydalansın diye bu konuyu açtım..
...

buna rağmen zaman zaman azda olsa isteklerinizi gerek elimdeki arşivden , gereksede başka yerlerden bulup sunmaya da çalışıyorum.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu fasülye yedi 7.5 lira altyapısı varmı ??şimdiden emeğinize sağlık

ferit kardeşim.. Öncelikle emeğine sonsuz saygım var. bir de senden bir ricam var. DERVİŞ_kıymışlar sana md sini yayınlayabilirmisin şayet bulabilirsen

ferit bey teşekkürler...
iyi işler...

arkadaşlar bana hakan altun-sevemedim ayrılığı parçasını bulabilirmisiniz şimdiden ilginize tşk ederim

1 - Değerli Kardeşim EĞER DİKKATLİ OKUSAYDIN ; açtığım bu konunun ta ilk en başına bütün şarkıların hepsinin alıntı olduğunu... yazmıştım ... demek ki sen dikkatli okumamışın... oku o zaman ve ondan sonra öyle konuş ---- http://www.trakyamuzik.net/md-alt-yapi/2165-md-isteklerinizsurekli-yenilenecek.html

2 - Senin isteğin için paylaştığım 3 tane şarkıda tamamen kendi upload tımdır... ve sen de başka yerde paylaştıysan kendi yaplaştığın lik e bak birde benim paylaştığım linke bak bakıyım aynımı ? farklımı ? VE CEVABINI DA BURDAN BEKLİYORUM... şurda iki kuruşluk paylaşım şevkimiz var onunda içine ediyorsun yani....

3 - Ben burda istek yayınlamıyorum ... elimde geniş bir arşivim var zaman zaman arşivimden zaman zaman da başka yerlerden alıp sunduğum paylaşımlarımın içinde müzisyen arkadaşlarımızın işinine yarayan istekleri varsa indirsin faydalansın diye bu konuyu açtım..
...

buna rağmen zaman zaman azda olsa isteklerinizi gerek elimdeki arşivden , gereksede başka yerlerden bulup sunmaya da çalışıyorum.....

1 ) seviyesizleşmene gerek yok sadece bu şarkılar kendi arşivimden diyebilirsin
2 ) bu şarkıları alt yapı olarak internet ortamına veren benim şarkıları kendin yapmadıysan şayet(senin koyduğun şarkıları indirmedim ve dinlemedim)
3 ) bu kadar sinirlenmene gerek yok ben zaten espri olarak dedim kelimemin sonunda gülme var dikkat ettinmi
4 ) istek yayınlamıyorum diyorsun konu başlığı md istekleriniz:)
tabiiki başka yerden yada kendi arşivinden paylaşacaksın hepimiz öyle yapıyoruz ama yüzde 80 alt yapıları ben kendim yapıyorum sevgili kardeşim ve internet ortamına veriyorum insanın kendi yaptığı bişeyi her yerde görmesi güzel bi duygu alıntıdır yazını görmedim ama eğer öyle demişsen ben özür dilerim...amaç sadece espriydi ama sert tavrın karşısında yazmak zorunda kaldım herkesten de özür dilerim....saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri