Mce acil yardım

toncu39

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaslar kartım 16lık simge mzikten alınmış sanırım ustunde onların etıketı bar mce de kartımı sıldım sılmede problem yok sildim ama yukleme yapamıyorum 1 haftadır ugrasıyorum olmuyo yukleme yaparken yukluyo gosterıyo orka takılyorum yukleme yapmamıs mce nın ayarları otomatıkkenkartı 8mb 16 bıt goruyor yukluyor gosterıyo orga takınca yuklememış oldugunu goruyorum mcenın ayarlarından kartı 16mb 16 bit gosterıyorum buseferde sılerkende yuklerkende %50 den sonra operation failed hatası verıyo neyapacagımı şaşırdım lutfen yardım

Cevap: Mce acil yardım

neyle yuklemeye calisiyorsun birde kartin tabani neydi yukledigin bin dosyasida arizali olabilir..
kartin tabaninj soylersen yardim ci olmaya calisorim

öncelıkle cevapladınız için tesekkur ederim sildiğim kart özgur karttı 2/4 lüluklri ve halay ritimleri trakya uyumlu olmadıgı için baska bır kart yuklemek istedim yüklemek istegiğim kart erol öer kattı onun mce bin dosyasınıda internetten indirdim kartı leptopa taklıgımda mce program ayarları otomatikken kartı 8mb 16 bit göruyor yuklemeyı yapaıyorum program yukluyo bıtırıyor yuklemeyı orga takıyorum yuklememiş gosterıyo program ayarlarından kartı 16mb 16bit olarak gosterıyorum busefer aynı dosyayı yuklerken %50den sonra operation failed hatası verıyor sorun nerde cozemedım yuklemek ıstedıgım bın dosyasındamı yoksa programdamı anlayamadım

laptopdanmı yüklüyorsun yoksa kasayamı taktın ..

leptoptan yüklüyorum

ocam bununlada denedim yine aynı hatayı verıyor anlayamadım bilgisayara format bile attım mce otomatil ayarlarda yine kartı 8mb 16bit gördü yüklemeyi denedim busefer large card size 16667 gibi birsey dedi ayarlardan kartı 16mb yaptım yıne %50de operation failed hatası verdi
acaba kart 16lık deılmı dıecem ama sımge muzıgın kartı ustende 16mb yazıyor hem baska bır arkadasın leptoptan gecenlerde yukledıdık bende olmuyo

mce prg aç
üst menüden setup fir orda card detecdion var onu seç ayarı manuel yap
ok de
kartı tak
gelen ilk ekranddan amd c/d flash seç
snraki ekran 16 bit data
sonra ki 16.0 byt
ok de bitti
disket işaretinden benim verdiğim bin dosyasını seç write ye bas çıkan uyarıya ok de

yardımların için çok tesekkur ederım arkadasım dedıklerını aynen yaptım zaten yıne tekrar senın dedıgın gıbı yaptım ama yıne aynı %50 yuklemeden sonra error oparetion failed diyo yuklemeyi kesıyo

6o zaman sikinti kartda prg degil prg da olsa karti gormez yukleme yapmaz.. sikinti kartda.. karti orgda formatlamayi denedinmi