mavilim uzman1972

Cevap: mavilim uzman1972

hehe vay yasarim demekki sen gelince meydan renoyami kaldi gulermisin aglarmisin heheheeheh vay zavalli bag bahce arabasi renom vay seni yaramaz kara lasdik reno seni heheheheh gerci haylcilikde iyidir devam edin biraz daha filim bakiyom ozamana kadar yazin akliniza eseni cvp gelir filmden sonra hahahaahah

ahh abimm ahhh.ne diyem şimdi sana..kendimi vermişsin dizilere filimlere.kendini avutmak için muhteşem sülaymanımı izliyon hehehehhehe..bence siz en iyisi alis harikalar diyarında yı izleyin.çünkü asıl siz hayllerle yaşıyonuzz hehehehh..bir not;ben daha sizlen uğraşmıyom.asıl bombamı patlattırmayın bana heheheh:p

heheh sen bombayi suriyede patlat su sira moda suriye irak bittti heheeh ama dikkat et renonun motoru patlatma fazla hiza gelemez garibim hehehe yok yav ucurum diye bise var atv de ona daldik heheheeh

İyi atışıyorsunuz valla. Sizin atışmaları okumaktan asıl konuyu unuttum.:D Ellerine sağlık Yaşarcım. Farklı bir stilde çalmışsın ama harika olmuş. Sevgiyle kal. Bu arada, bu tür kayıtlarda akorları ve basları duyamıyorum. Kısık kaydediyorsunuz ondan mı yoksa dinlediğimiz kulaklıkların adiliğinden mi? Bir türlü anlayamadım.

İyi atışıyorsunuz valla. Sizin atışmaları okumaktan asıl konuyu unuttum.:D Ellerine sağlık Yaşarcım. Farklı bir stilde çalmışsın ama harika olmuş. Sevgiyle kal. Bu arada, bu tür kayıtlarda akorları ve basları duyamıyorum. Kısık kaydediyorsunuz ondan mı yoksa dinlediğimiz kulaklıkların adiliğinden mi? Bir türlü anlayamadım.
heheh hocam renonun gucu o yasar napsin reno tiiiiiiiis edip kaliyo yasar bu renonun motorunu patlatcak bmw yle yariscam diye simdi bmw istop ettti yatiyo uyaninca onu nasilsa gececek heheheeheh

ruhi abim bana artık klasik çalmak zevk vermiyor.artık çılgınlık yapmaktan tat alıyom:)..abim sanırsam sizin kullandığınız kulaklıkla alakalı olabilir..bende duyuluyor.ama bu yüklediğim uplat siteleride kaliteyi çok düşürüyor.çünkü orgumdan çıkan ses ile,yüklediğim sitedki saund arasında yüzde yüz fark var..sayılar abim..

Renonun demosu iyi olmuş. Demo yayınında sıra yamaha kullananlarda...

Sevgili dostum, aslında Burhan' a laf attığını biliyorum ama birazcık bana da taş geldi gibi ama maalesef aldığım ses kartını kullanabilmek nasıp olmadı. Bir yenisine de şimdilik gücüm yok ama ses kartını bir yenilersem, benden de bol bol demo görürsünüz.

Sevgili dostum, aslında Burhan' a laf attığını biliyorum ama birazcık bana da taş geldi gibi ama maalesef aldığım ses kartını kullanabilmek nasıp olmadı. Bir yenisine de şimdilik gücüm yok ama ses kartını bir yenilersem, benden de bol bol demo görürsünüz.
yok hocam onlarda bmw ye tas atacak halmi kaldi yasar senelik demoyu iki gunde renoya yapdirdi simdi motor patladi diyemiyolar biz bittik gucumuz buydu yapacaklari demo kalmadi yasar vokal yapcam diye ses koymadi kisildi kesin sesi mustafa hocada batili caliyo batililarda zurna yok heheheheeh evel allah sen kendini uzme tyrosda ses karti cooooooook ben cuneyt gibi kaleyi yalniz fet ederim seni yorarmiyim sen rahat cayini ic geriye yaslan izle ben bunlari daha ne kadar komediye baglicam hheehehehehehe e gaseriliyik elham dulillah heheheheheeheheheheeh

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi nezaket gereği mola verek dedin,ama burhan abi sandı biz bittik diye:)..ehhh burhan abi bunu sen istidedin..şu bi kaç gün çiftlikte işlerim çok yoğun aleti açamıyom bile.ama merak etme sen..geliyorum elekto mey kaval yaylı akustik bağlama zurna kanun ve diğer seslerle.ben silahlarımı kuşandımm hehehehheheh

vokadırr guzelmiş korgda cok ılerleme var