Matrıx zurna ve süprız set korg pa 600 ıcın!!!!!

• Konbuyu başlatan can25
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 85
  • Görünümler : 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Matrıx zurna ve süprız set korg pa 600 ıcın!!!!!

arkadaşlar güncel kalsın indirip denemek isteyenler yüklesin.

Pa 900 de olmuyor çoğu ses eksik zaten matrix zurna için indirdim oda load yaptım sadece perfprmans a eklediğin 2 adet zurna sesi çalışıyor matrix zurna ses vermiyor user da. Sanırım pa 600 için olduğundan mıdır nerdir pa 900 3x için olanı varsa eklerseniz bir tam inceliyelim şu seti neymiş

Arkadaslar izledigim kadariyla matrix zurna yüklemede sIkIntI yasaniyor. Bana email adress verin size direk yolliyim

Arkadaslar izledigim kadariyla matrix zurna yüklemede sIkIntI yasaniyor. Bana email adress verin size direk yolliyim

kmp olarak matrıx zurnayı ekleyebilirseniz iyi olur arkadaşlar ...

kmp olarak matrıx zurnayı ekleyebilirseniz iyi olur arkadaşlar ...

Arkadaşım dikkat ettiysen bu malum set pa 600 için olan versiyonu.Daha önce bir arkadaşımız bu malum setin pa 800-900-2x-3x olan versiyonununu siteye yüklemişti ama linkler kaldırıldı mı yasaklandı mı ?bilmiyorum. O nedenle bu eti yüklediğinde çoğu ses çalışmıyor ben pa 900 için matrix zurnayı yükledim tepki bile vermedi .Yani pa2x de 3xde 800 de 900 de olmadı bu zurna. :))

Arkadaslar 96 mb normal bi set her orga yüklenir sadece globali yüklemicen yoksa karisik cikar pa 900 original global yüklü kalsin veya ce card 11 in globali. Pa 800, pa 2x ve pa 3x icij yüklenirse globali yüklemeyin.

Bide dikkat edin korg pa 600 5 sayfalik diger orglar 4 sayfalik yani demek tek tek eklenmek gerek.

Matrix zurna saten pa 2x den alinti saten arkadaslar indirdikten sonra win rari acip icinde 2 dosya biri set biri matrix zurna dosya o dosyanin icinde kmpde var multisamplede var sound dosyasi var performslai da var 2 tane

selam x2 için olanı yüklersenız sevindirirsınız garıbanları :D

çok teşekkürler

konu güncel kalsın arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...