Lütfen yardım

Cevap: Lütfen yardım

kardeşim bu arada bazı insanların lafına bakma öyle bi konuşurlarki öyle bi laf söylerlerki insanın orgu kırası gelir,org çalmaktan soğur,kimsenin lafına bakma elindeki org şuan piyasada bulunan 2012 model orgların çoğu bu orgun tadını veremiyo hala,
sen sadece sabırla araştırarak sağlam ve kaliteli set bulmaya çalış,pa80 kullanan arkadaşlardan rica et,sana mutlaka yardımcı olacaklarına inanıyorum,çünkü bizler burada hepbiriz,birbirimize destek veriyoruz,paylaşımcı yardımsever arkadaşlarımız çoktur burada,inşallah en kısa zamanda biri çıkıp sizin set sıkıntınızı gidermek için yardımcı olacaktır,

inşallah abicim ya , tek beklentim bu.. İnşallah kısmet olurda belkide ben benim gibi olanların derdine derman olurum kısa zaman sonra verecegim set ile..

Cevap: Lütfen yardım

hocam pa80dede roman ritimlerinde sıkıntı var nasıl diyim yani güncel roman parçaları için doğru düzgün roman ritimi bulunmuyor.

şuan bir set üzerinde uğraşıyorum,bunu muzaffer abimizde biliyor.. Eğer çözersem eminim gayet güzel bir set ben paylaşacagım ;) içinde cidden çok güzel şeyler var(tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz,ama inanıyorum herkesin işine yarar)