Lütfen yardım pa800

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
pa800 128 mb cihazıma yeni bir set yüklerken dondu bende ful format attım açılışta 128 mb ram yazıyor bir problem gözükmüyor ancak set yüklemeye başladığımda yüklermiş gibi gözüküyor pleas wait ekranında kalıyor yüklemeyi bitiremiyor.dtl aradım yolla bakalım dediler belki siteden yardım alırım diye konu açtım.selamlar

Cevap: Lütfen yardım pa800

slm.yeni dedigin set baska format (pa3x)veya icinde orgun algilamadigi
datalar iceriyordur.bilgisayarda icine bir goz ativer.pa800e sadece format atmak ile duzelmez.konuyu sitede arastirisan daha net cevap bulabilirsin.sirasiyla hangi duymelere hangi menuye ve os nasil komple yapilir bakman lazim.saygilar.ben soyle hatirliyorum .acarken intro bir veya uc basili tut sonra sirasiyla reset.os.resource.factory reset.set.

Cevap: Lütfen yardım pa800

slm.yeni dedigin set baska format (pa3x)veya icinde orgun algilamadigi
datalar iceriyordur.bilgisayarda icine bir goz ativer.pa800e sadece format atmak ile duzelmez.konuyu sitede arastirisan daha net cevap bulabilirsin.sirasiyla hangi duymelere hangi menuye ve os nasil komple yapilir bakman lazim.saygilar.ben soyle hatirliyorum .acarken intro bir veya uc basili tut sonra sirasiyla reset.os.resource.factory reset.set.
cevap için teşekürler set yükleme format atma vs hepsini biliyorum.sorun org kendi üzerindeki seti bile yüklettirmiyor yükleme aşamasında takılıp kalıyor