lütfen yardım ediniz...

cagdasdurmus

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9 plus5
selamlar klavyeye yeni başlayan biriyim önceden baglama calıyordum. acaba elinizde tef davul seslerinin daha yogun verildigi 4-4 8-8 5-8 6-8 ritimler var mı varsa paylaşırsanız sevinirim. kolay gelsin Allah'a emanet olun

Cevap: lütfen yardım ediniz...

Aradığınız bir çok ritim yamaha download bölümünde var. Bu bölümden or700 için ritimleri indirin.
Bolca var dediğiniz ritimlerden.

Bazılarınıda basitçe kendiniz düzenleyebilirsiniz. Dr. Salim'in ritim hazırlama videosunu izleyin. Mutlaka işinize yarayacaktır.

işte linki:
http://www.trakyamuzik.net/yamaha/2211-or700-ritim-yazma-videolu-anlatim.html

Bunu pek bulamazsın. Yani klavye çalanlar ritmlerinde bu sesleri üst konumda kullanmazlar ve bu yüzden de zor bulursun. Ancak ritmler üzerinde oynayarak bu yapılabilir. Şu anda okul yüzünden maalesef pek zaman ayıramıyorum ama zaman bulabilen arkadaşlar sana yardımcı olabilir fakat bu ritmleri sen seçip siteye koyarsan, editlemesi de kolaylaşır.

Bunu pek bulamazsın. Yani klavye çalanlar ritmlerinde bu sesleri üst konumda kullanmazlar ve bu yüzden de zor bulursun. Ancak ritmler üzerinde oynayarak bu yapılabilir. Şu anda okul yüzünden maalesef pek zaman ayıramıyorum ama zaman bulabilen arkadaşlar sana yardımcı olabilir fakat bu ritmleri sen seçip siteye koyarsan, editlemesi de kolaylaşır.

Katılıyorum. Ben de ilk başta aynı sıkıntıyı çektim. En iyisi başarabildiğin kadar kendin yapman. İlk başlarda zorlanırsın ama insanın ihtiyacını yine kendisi en iyi bilir.
Dr. Salim'in videosu istediklerini gerçekleştirebilmen için gereken bilgileri veriyor.

Herkes elinden geldiğince yardımda bulunur mutlaka.

Abiler hepinize cok teşekkür ederim Ruhi bey ögretmensiniz sanırım. bende öğretmenim Ardahan'dan hepinize saygılar gönderiyorum Üstadlar.....

Al kardeşim bendeki ritimlerden bazıları.
Ben de buradan indirmiştim.

Bu arada biz de meslektaşız. :)

Ekli dosyalar

• Ritim Sayisina Gore.rar
    1 MB · Görünümler: 170
Moderatör tarafında düzenlendi:

gercekten cok tesekkür ederim Meslektaşım.... cok sagolun...

Abiler hepinize cok teşekkür ederim Ruhi bey ögretmensiniz sanırım. bende öğretmenim Ardahan'dan hepinize saygılar gönderiyorum Üstadlar.....

Teşekkürler sevgili meslektaşım. Bu sitede çok öğretmen var. Elimizden geldiğince herkes yardımcı olmaya çalışır. Sevgiyle kal.