lütfen sadece bk5 e yardım bekliyorum

bydjmehdi

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800, gw8
selam arkadaşlar sayın hocalarım bk-5 or olmayan ve sadece bk-5 orgum var ve koma veremiyorum acaba bu orgda koma varmı yokmu or da var biliyorum ama bk-5 sade orgu çözemedim bilen biri yardım ederse memnun olurum saygılar...

Cevap: lütfen sadece bk5 e yardım bekliyorum

bk-5 or olmayan modelinin olduğunu hiç duymamıştım kardeş.Yurt dışından falanmı gettirttin.KOma tuşları sol da kocaman görülüyo zaten bu tuşlar yoksa yoktur zati.ok

menu içinde global (performan edit)seçeneği var onun içinde Scale Tune Switch sekmesinde upper olan yeri on konumuna getir orada hangi sese koma vermek istiyorsan -60 kadar bir değer verebilirsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

ilginizden dolayı hepinize teşekür ediyorum evet sıfır yurtdışından geldi roland bk-5 ama or değil koma ayarını nasıl yapacagız mi komayı detaylı anlatırsanız memnun olurum ve türk ritimleri ve sesleri kısacası bk-5 or un setini okurmu tr yapabilirmiyiz bunları ögrenmek istiyorum

ilginizden dolayı hepinize teşekür ediyorum evet sıfır yurtdışından geldi roland bk-5 ama or değil koma ayarını nasıl yapacagız mi komayı detaylı anlatırsanız memnun olurum ve türk ritimleri ve sesleri kısacası bk-5 or un setini okurmu tr yapabilirmiyiz bunları ögrenmek istiyorum

-----------------------
Ya mehdi kardes sen roland tan vazgecemedin bir turlu
sadik birisin valla seni gw8 den taniyorum epey emegin gecti
gw8.