Lütfen Buket İçin Edelim,Bir Mucize,Neden Olmasın?

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Az önce haberlerde şu geçen gün Merter'deki kazada hayatını kaybeden çocuklar hakkında bir haber vardı.
Beyin ölümü gerçekleştiği açıklanan 15 yaşındaki Buket'in babası canlı yayındaydı.Adamcağız kızının öldüğünü kabullenemiyor...
Bir mucize mi?Belki,neden olmasın?Dualarınızı eksik etmeyin o kızcağız için...
Allah hiçbir anne babayı böyle imtahan etmesin... :(

amin ama beyin ölümü gerçekleşmiş çok kötü bir durum aile için buketin tamamen ölümü için karar vermesi :S

Malesef beyin ölümü gerçekleştikten sonra artık mucize bile çok zor. Allah sabırlar versin. Saygılarımla,

Allah yardımcısı olsun. . evet yaratandan ümit kesilmez yüce yaratan onu babasına bağışlasın.

beyin ölümü gerçekleşmiş birinin kalbi atsa bile yaşasada bir bitki bir çiçek gibi yaşar allah ailesine sabırlar versin

ben çok üzüldüm..dua da ettim ama malesef beyin ölümü gerçekleşti kızcağızın..ALLAH ailesin yardımcı olsun

allah onlarla olur inşallah orayı çok iyi biliyorum ve programa ordan geçiyorum

allah yardım etsin inşallah

Allah hiç bir ana babayı böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın. Bu tür haberlere bakamıyorum artık. Allah sabırlar versin.

Çok yazık çok,bu olyın geleceğini görmemkte ısrar eden at gözlüğü takmış yetkililere yazıklar olsun,Rabbim ailesine sabır versin.

allahtan gelene birşey diyemeyiz ...ama ,hatalı olanlarında peşini bırakmamalıyız ...bakın orda işiklar da bile lambalar yanmıyomuş yani bozukmuş lambalar... bu bir cinayettir vallahi cinayet .!babanın haline çok ama çok üzüldüm yüce rabbim ona sabri cemiller ihsaneylesin inşallah...çok zor gerçekten....ruhi abimin dediği gibi artık bende tv lere bakamaz oldum.