Lütfen Biri Bu Saçmalıgı Durdursun !

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 2K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
Öncelikle Selam Arkadaşlar Bu Aralar Biliyorsunuz Kş Or700 ü Kötüleme ve Neden Şöyle Neden Böyle Gibi Konular Açılıyor Ve Gerçekten Boş Konular Forumda Gereksiz Bir Kalabalık Yapıyor. Sadece Or700 İçin Degil Tüm Klavye Marka Ve Modelleri İçin Geçerli. Yönetimdeki Tüm Arkadaşlarımdan Ricam Şudur Bu Tarz Konular Açıldıgında Kilitlenmesi Yerine Silinsin Veya Üyeye Bir Uyarı Yapılsın 2. Defa Banlansın Ve 1 Haftalıgına Uzaklaştırılsın. Gerçekten Önemli Konular Bu Boş Konular Yüzünden Gündemden Düşüyor ve Forumda Kalabalık Yaratıyor. Klavye Alıcaklarında Kafasını Karıştırıyor Ve Dolayısıyla Yeni Kullanıcı XXX Klavye Şöyleymiş Dogrumu Diye Konu Açacak. Gerekirse Her Markaya Konu Sabitleyelim Klavyeyi Tanıyan Bir Kişi Klavyenin + ve - Lerini Yazsın Yeni Kullanıcıları Bu sabit Konuya Yönlendirelim Gerçekten Bu Tarz Konuları Her Siteyi Açısımda Görüyorum benim gibi Düşünen Arkadaşlarda Çogunlukla Vardır Eminim.

Cevap: Lütfen Biri Bu Saçmalıgı Durdursun !

Bencede iyi olur her markanın güzelliği var

Kesinlikle katılıyorum. Bu klavye kötüleme işi beni de çok sıkıyor. Çalmasını bilene her klavye iyidir. Klavyeler hakkında "benim babam seni döver" tarzı muhabbet artık sıkmıştır ve insanlara müzik adına hiç birşey katmadığı gibi insanların kafasını karıştırmaktan, konu kirliliği ve polemik yaratmaktan başka hiç birşeye yaramıyor.

Eğer admin izin verirse ben bu tarz konuları kilitlemeyi düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bizim motur sizin moturu ceker muhabbeti :D

Haklısınız bende gw8zi yeni aldığımda kötü yorumları okuyunca aldığım klavyeden soğumuştum ama sonra baktım boş konuşuyolarmış.

Destekleriniz İçin Teşekkürler Arkadaşlar =) Adminin Bu Konuda Anlayış Gösterecegini Düşünüyorum.

Size aynen katılıyorum...
Müzisyen kişi, biraz amiyane olacak ama, tenekeyi bile öttürür.
Eskiler derler ki; deve var bir akçe deve var bin akçe
Nihayetinde her cihazın ayrı özellikleri var. Tabii ona göre de ederi.
Önemli olan müzik yapmayı ve yaptığından da zevk almasını ve aldırmasını bilmek.
Saygılar...

Parmaklar siyah beyaz tuşların üzerinde avare mi geziyor yoksa adet dans edercesine mi süzülüyor, sağ elin çaldığını sol el doğru akor ile tamamlayabiliyor mu, ölçü, ritm doğrumu,
bunlara bakmak lazım....

fr den slmlar gencler bir soz vardir hani ata sozu comaat ne derse desin hoca bildigini okur yani kim neyi kotulerse kotulesin herkes alacagi aleti zaten beyninde secmisdir oyuzden memnun olmayan zaten satar takmayin bu ufak konulara

Benim bu konuda anlamadığım bir sürü olay var. Böyle bir konu açılmasını zaten anlamıyorum. Klavyeyi alacak olan arkadaş bize soruyor hangisini almalıyım diye. Önce bir git birebir aleti gör. Müzik mağzalarını gez internetten , youtube dan ya da bizim sitedeki arkadaşlarımızın verdiği yüzlerce org demolarını dinle. Seslerini duy , ritimlerini duy ... Özellikleri zaten yazıyor her klavyenin. Onları oku. işine gelirse alırsın. Ben düğüncü değilim ki mesela. Ona göre değerlendireyim. Ya da sen evde çalıcaksan neden PA 800 ile GW 8 i kıyaslarsın. Zaten bu kafadaysan org falan alma derim.