Lütfen bi bakın sinir olmak üzereyim...

Cevap: Lütfen bi bakın sinir olmak üzereyim...

80 eskiden kullanıyordum aklımda kaldıgı kadar söylyeyim. crd olarak atıcaksan disketle atıcaksın öncelikle card manager programı ile kartı erase yap yani sil ondan sonra yükle çünkü bazen kilitli kalıyor card manager ile silmen gerekiyor ondan sonra tekrar dene

Bende pa80 war Kartını siLdim yanLısLıkLa... 16mb kart.. İcinde İlko-Levonun Düğün seti wardı... Şimdi PC , Program, felan war yüklüyorum kartı ama sanırım yükLenmiyor.. Kaç saattir onunLa uqrasıyorum.. Backup kopyaLamam Lazımmış felan diye söylüyorlar.. nasıL yapıcam Lütfen Yardım edin... Kartın İçine ilko-Levonun Düğün setini atamıyorum.....

hocam kartın içerisine set atılmaz,set orga yüklenir,
karta sadece bakup yükleyeceksiniz,bence mce v.s ile olmuyorsa uğraşmayın,disketle de yapabilirsiniz,ilko levonun crd bakuplarını bulun,sırasıyla diskete atın,hatta disklerin üzerine yazın,1.bakup-2.bakup-3.bakup v.s

ilk önce yapmanız gerekenler,
orgun üzerinde karta format atın
veya card manager proğramı ile kartı komple silin kilitli ise kiliti kaldırın,eğerki kart kilitli ise yazılar silinmiş gibi bir şekilde olur,bu şekilde ise hiçbir işlem yapamazsınız,

kartı sildikten sonra şimdi sırasıyla bakupları yükleyin
bakupları yükledikten sonra seti orga yükleyin,
YARDIM İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLA YAZILANLARI UYGULA SORUNUN ÇÖZÜLECEKTİR

http://www.trakyamuzik.net/pa80-download/11786-korg-pa-80-de-karti-seti-degistirme-anlatimi.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bende Disket Okuyucu felan yok PC'de Dün bi yerden MCE BACKUP buLdum.. İndirdim Attım kartın içine Çalıştı... Ama İlko-Levonun sesLeri deqiL... Bi kac tanesi aynı ama dierLeri deqisik.. Adam onu kendı kafasına qore yapmıs... Bana sadece İlko-Levo'nun MCE Backup'u Lazım o oLdu mu Sorunum haLLediLecek.... Lütfen bu konuda yardım edin..