Lütfen bi bakın sinir olmak üzereyim...

terapi_54500

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Bende pa80 war Kartını siLdim yanLısLıkLa... 16mb kart.. İcinde İlko-Levonun Düğün seti wardı... Şimdi PC , Program, felan war yüklüyorum kartı ama sanırım yükLenmiyor.. Kaç saattir onunLa uqrasıyorum.. Backup kopyaLamam Lazımmış felan diye söylüyorlar.. nasıL yapıcam Lütfen Yardım edin... Kartın İçine ilko-Levonun Düğün setini atamıyorum.....

Cevap: Lütfen bi bakın sinir olmak üzereyim...

crd olarak mı yükleyeceksin yoksa mce olarak mı?

CRD olarak atıcam... Ama BİN dosyası atmam qerekiyor sanırım öyle birşeyler çıkıyorr... Bana Onu CRD oLarak attılar... Ama ben Atamıyorum kart'a :(

bak şimdi kardeşim eğer sana gönderilen dosyanın uzantısı .crd ise 10 adet boş disket bulup tek tek yüklemen gerekiyor restore bölümünden ama uzantısı .bin ise o zaman laptopunda pcm card girişi ve mce programı olması gerekiyor mce programından karta yükleme yapıyorsun ki bu en kolay yöntem.

Evet Laptopta PCM Girişi war Proqramıda war... Ben Kart'a yüklicem bu seti ama yükLeyemiyorum... Bi kere Doldurmaya qötürdüm adamda benim qibi Laptoptan Attı... Aynı Program war bendede...

tamam şimdi bana söyle bakalım sendeki ilko levo backup uzantısı ne bilgisayara yükle bak özelliklerden BIN dosyası mı?Biraz çabuk ol çıkmak üzereyim

İşte onu yapamıyorum..... Backup'u cıkartamıyorum..

sanırım sana backup 'ı crd olarak yollamışlar onu mce programı ile yükleyemezsin..Mce sini bul bende de yok olsa gönderirdim mcesini bulunca bilgisayara kopyala mce programını çalıştır seçenekler çıkacak orada ki bi seçenek 8 mb olarak çıkar başlangıçta onu 16 mb yapacaksın diğerleri aynı kalacak üstten dosyayı seç write tuşuna bas o yazmaya başlayacak zaten bitince birde kontrol ediyor hızlı hızlı en sonunda bitiyor wrtie passed yazmadan kartı çıkarma tabi bunları yapmadan önce karta orgun üzerinde format at sorun çıkarmasın kolay gelsin.Çözemezsen yarın bakarız tekrar ben çıkmak zorundayım kardeşim

Arkadaslarında veya tanıdıqında yok mu MCE Backup oLan...?

arkadaslar arkadas problemini halledememis hala