Arkadaşlar kolay gelsin bk 5 im var forumdaki arkadaşlardan ricam performans seslerinin içindeki sesleri teker teker başka bir klasöre ayıklamayı detaylı bir şekilde anlatan arkadaşlara müteşekkir olucam acil yardım bekliyorum sağ olun dostlar 
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Kıymetli kardeşim, gördüğüm kadarıyla bu 2.ci oluyor. Yardım sever olduğun kaçınılmaz, Ama o eskidendi, kendini ne diye yorup enerji kaybınıda israf etmektesin. İşte onu anlamış değilim ! Roland' ın ilgili sitesi var. Oraya yönlendirsen, Orada her türlü envai açıklama mevcut, Üstüne üstlük bu soruların sonu gelmez, başın ağırır. Diyeceğim, doktor varken, kocakarı kırıkçı çıkıkçıya gitmenin bir alemi yok. Aksi takdirde kemik yamuk kaynar, bilesin. Neticeten yardım sever olmanı kutlarım. Sakın bana alınma ama bundan sonra gerçek maalesef bu. Yinede ince düşünceli olup yardım yapmak niyetindesin, bence yapma DEĞMEZ. Bir hata yapsalar senin iyi niyetini unutup (aletlerindeki zayiattan dolayı sorumlu tutarlar.) Bolca kinayede bulunurlar. Özellikle özelden. Hoşça kaaaaaal, dertsiz kaaaaaal, dileklerimle...............taşımak istedigin sesi etrer yapıp sonra buradan çıkp kopyalama yapmak istedigin klasörün üstüne gelip enter ile açıyoruz. Write tuşuna 2defa bastıgımız taktirde ses taşınmış olyor.