Lider klavye anketi !

Sizce Hangisi ?

• Yamaha Tyros 4

Oy: 60 48.4%
  • KORG pa 3x

Oy: 54 43.5%
  • KETRON Audya

Oy: 10 8.1%

• Kullanılan toplam oy
    124
Cevap: Lider klavye anketi !

Neye göre Lider Klavye?
en çok tuttulan mı?
en iyi işçilikmi?
an kaliteli ses mi?
parası en uygun olan mı?
piyasada en çok tutulan mı?
tyros ta tyros.
100 klavyecinin 90 korg kullanıyor.
10 tanesi yamaha.
lider klavye yamaha nasıl iş anlamadım:)

Bunların hepsini kullanan arkadaş fazla yoktur sanırım onun için yorum yapmak zor.
Demolara bakılırsa hepsi birbirinden güzel.

tyros4 ün nesi hoşunuza gitti ?herkes saund diyor ne saund muş

sayın kadir006 sitede tyros serisi kullanan çok değerli arkadaşlarımız var lütfen cevaplarınızı biraz yumuşatın...

Nette açık yapılan anketler gerçeği yansıtmaz. Yüz erkeğe ''kadın döğülürmü'' diye açıktan sorarsanız %99 hayır cevabını alırsınız. Uygulamada % 90 nı bir şekilde şiddet uygular. Genelde her tarafta yamaha T4 iyidir güzeldir hoştur soundu doludur lafı dolaşır ki bana göre de öyledir.Ama iş satın almaya gelince Korg Pa3x alınır...

haklısın üstadım her kes parasına göre klavye alır ona bakacak olursan param yokken sahnede a300tr ile bile sahne yaptım iyimi değil ama biz bu yönden bakıyoruz vay be bu orgta 300 lira olmasına ragmen mey ney kaval saz cümbüş vs... ritimler herşey var diyoruz önemli olan hangi klavye iyi değil hangi klavyeye iyi set yapılıyor hangisi sağlam hangisinden zevk alıyoruz hangisine gücümüz yetiyor mesele bu :)

Tabiki Fey-Music Türk yapimi özellikleri hic bir klayvede yok
Müzisyenin yapabilecegi her imkan var sahnede live calma
Demo icin studio kayiti Vst kulanma Ram sorunu yok
Önemli bir konuda aletin eskimemesi

fuat bey inanın projenize destek olmak istiyorum kendime göre org yaptırmak istiyorum geniş monitör ekranlı ribbonlu piç bendi roland gibi bu tarz bi klavye yapma imkanımız varmı? sesler triton studio gibi ritimler ketron audya5 gibi ribbonlu pedallı edit lerde kullanabileceğim uygun bi org yapmaya kalksak mesela korg i 3 ler 200 tl ona da bi modul taksak? yada bunun gibi ne yapabiliriz

<
kendime göre org yaptırmak istiyorum geniş monitör ekranlı ribbonlu piç bendi roland gibi bu tarz bi klavye yapma imkanımız varmı?
<

Özel Org yapma ribbonlu genis ekranli vs. sorun degil ilerde özel orgda mümkün olacak. zaten saydiginiz özellikler yapmis oldugum Modüldede var.

<
sesler triton studio gibi ritimler ketron audya5 gibi ribbonlu pedallı edit lerde kullanabileceğim uygun bi org yapmaya kalksak mesela korg i 3 ler 200 tl ona da bi modul taksak? yada bunun gibi ne yapabiliriz
<

Benim yapmis oldugum systemde sound ve ritim yok herkes kendi yapmasi gerekiyor emimin Triton dan daha güzel sesleri olan ve daha cok imkani olan
Vstler var önümüzdeki günlerde Sinan kardesime gidecegim Berhanla bereber caliyorlar ve Triton kullaniyorlar Tritondan vstye sesler yüklemeye calisacagiz
videoda cekicem bitince sunarim

Ritimlere gelince Yamaha, ketron, roland, Korg gibi aletlerin ritimlerini kücük bir islemle aktarila biliniyor

Son sundugum Video tanitima bakdinizmi ?

http://www.trakyamuzik.net/muzik-aletleri/16087-fey-music-video-tanitim-tum-partlar-bir-arada.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

fiyat bize ne kadara mal olur
ribbonlu m audi klavye
modul (kaliteli ses ve ritim modulu)

Fiyat tam olarak belli degil bilgisayar parcalari zaman gecdikce ucuzluyor.
Üc cesit yapmayi düsünüyorum

1. en ucuz olucak bicimde

2. orta kalite

3. Full kalite yani ssd-hard disk DDR3 Usb3 yüksek kalitede sound-kart yeni system CPU vs.

ama 2000 - 3000 euro arasi olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi: