La Player-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: La Player-keşanlı mustafa

o yıllarda gitarla sık sık çaldığımız slow şarkılardan biri...ben bu çalışmanı pek beğenmedim:(...bu şarkıda eksilen artan akorlar var(bildiğinden eminim)...tembellikten o akor geçişlerini yapmamışsın...neyse fazla uğraşmak istemediğin bir zamana denk geldi herhalde...
son iki çalışman çöpçüler ve yekteden sonra tad vermedi dostum...sen folk+soft rock da çok daha lezzetli çalışmalar yapıyorsun;)...yine de evet mi,hayır mı diyorsan?benim cevabım ewet...:):):)

bu şarkıyı çok severim..kemanlar gerçektende güzel.ellerine sağlık mustafa hocam.zevklen dinledim.

Teşekkürler Abi...

soft bir çalışma olmuş mustafa hocam. eserde çok hoş bir eser. paylaşım için teşekkürler..

Emeklerine sağlık Mustafa abim. Bu demonda çok güzel, nylon gitar dolaşmaların çok etkileyici. Çok beğendim.

abim eline koluna sağlıkk:)

La Playa
Enstrumentallerin Krallarından bir parça.
Teşekkürler.

Abi çok güzel bir parça.Sana hani bir parça ismi sormuştum hatta kısa melodisini dinletmiştim nedense parçanın adı La Playa diye çağrışım yapıyordu.Ama değil tabiki.Aramalarım esnasında bu parçayı dinledim çok kez ve dedim tam Mustafa abime göre demoluk bir parça :)

Harika bir çalışma olmuş Mustafa Abi.Müzik zevki ve bilgisi böyle birşey olsa gerek...

Teşekkürler , selâmlar...