Kredi kartsız org almak mümkün mü?

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 4K
Cevap: Kredi kartsız org almak mümkün mü?

baglı oldugu bankaya göre degişir anlaşmalı ise örnk world karta 10 taksit sıfır faiz olanlar olabilir. geçen aranjemixi aramıştım korg i30 yamaha v2 plus takas için başından geçen senet olayını anlatmıştı. gerçekten haklı artık insanlara güven yok. senet dedigin kagıt parcası ödemese karsı taraf bankaya vericen banka avukat tutucak. avukat parası dosya masrafı derken astarı yüzünden pahalıya çıkacak. kredi kartı çıktıktan sonra senet bitti geçen yerler evkur evve gibi yerler tabi bunlar binlerce müşterisi oldugundan dolayı adamlar hem vade koyuor hemde heray herkezden toplu para alıyor ve saglam firmalar icraya kadar getirebilir ugrasırlar.

şahsen kendi işyerimde kredi kartı ile org satışı yapıyorum.

şimdi diyeceksiniz ki kredi kartına vade farkı alınıyo.. alınmak zorunda arkadaşlar..

çok basit bir hesapla anlatayım size..

12 ay taksitle org satışı yaptım diyelim 2000 tl. üzerinden

12 ay için banka %11.77 komisyon alıyor
% 2 servis bedeli alıyor.
% 1 müsterinin kartına puan olarak aktarılıyor ki bu bile bizden çıkıyor.
toplamda % 14.77 vade farkını ben miktarın üzerine koymak zorundayım ki net 2000 tl elime geçsin.

ayrıca % 18 ikinci el olsa bile tam fatura kesmek gerekiyor..

siz de takdir edersiniz ki klavyelerde bayii kar marjı çok düşük.. bankanın aldığı komisyon kadar bile karımız yok org satışında..

ha şöyle bi durum var.. zaman zaman bankalar elektronik gıda yakıt gibi çeşitli harcamalara extra taksit avantajı sunar mesela der ki + 4 taksit bizden..

o kampanyaları takip ederseniz daha düşüük vade farkları uygulanabilir..

aranjemiz abicim öncelikle size geçmiş olsun Adınıza çok üzüldüm ve diğer abilerim hepinize teşekkür ederim. Güzel özetlemişsiniz olayı Açıkcası şaşırdım desen yalan olur. O zaman geriye kalan tek seçenek para biriktirerek işi halletmek Aslında herkeze bunu öneririm ama ne yazıkki günümüz şartlarında bırakın para biriktirmeyi ev geçindirmek bile çok zor. Ben öğrenciyim ve lise sondayım. Sezon sonuna kadar memur olma ihtimalim var. Evlilik olayları falan başıma gelene kadar para biriktirip sistemimi istediğim gibi düzmek istiyorum. Bunun için baya bi zamana ihtiyacım olcak heralde. Allah herkeze kolaylık versin. Allah umduklarımıza nail eylesin hepimizi.