Kredi kartsız org almak mümkün mü?

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 4K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaşlar kredi kartsız taksitle veya peşin fiyatla org almak mümkün mü? Aslında benim için önemli olan kısmı kredi kartsız taksitle alınabilme olasılığıdır. Eğer böyle bişey olabiliyosa çok sevinirim buna.

Cevap: Kredi kartsız org almak mümkün mü?

tabiki mumkun mesela ben satiyom kredi kartsiz hep peşin 1250 tl ye A1000 tr...

Yok yani normal mağazalardan acaba alabilirmiyim onu merak ediyorum Taksitle yani Kredi kartı olmadan Bana pek mümkün deil gibi geliyo ama yinede şansımı denemek istiyorum

müzik mağazalarına telefon açıp sorabilirsin.elbet bir veren çıkar.aylık senetler yapılır.bence olabilir.

sanmıyorum bir aralar denemiştim tünelde. senet yaptıgın taktirde adamlar seni ne kadar taksit yaptıysan okadar ay beklemesi gerekiyor bankadan para çekemiyor buda işlerine gelmez. kredi kartında ertesi günü gidip tamamını çektigi için kredi kartı isteyeceklerdir.

Sanmam artik cek bile guvenli degil ki senet malesef bir kagit parcasi...

Açıkcası bende sizin gibi düşündüğüm için sordum ama yinede org alma girişiminde bulunduğum zaman bunu araştırcam. Çünkü bu bana büyük zaman kazandırır. Karttan kesinlikle alışveriş yapmak istemiyorum. Sebebiyse açık söylemek gerekirse faize bulaşmak istemiyorum. Ama senet veya çek olayı olmazsada yinede para birikterek almayı çok istiyorum. Buda büyük zaman kaybı oluyo tabi. Ama kesinlikle kart olayını istemiyorum İnşallah böyle bi şans doğar.

kredi kartından faiz için alışveriş yapmak istemiyorsun ama senet ile kabul etseler yine vade farkı koyacak 2000 lira ise alet 500 veya 1000 lira koyacak çünkü adam seni bekleyecek. kredi kartın varsa senin için daha avantajlı.

Valla hocam kredi kartsız org almak mumkun değil...Mümkun olmaması daha iyi cunku malesef insanımız cig sut emmiş cogu kimsede Allah korkusu kalmamış.Şimdi bunları bu adam niye yazıyor die soracak olursan bende siteden tanıştıgım bi arkdaşa org sattım yamaha or 700 parası cıkışmadı ocagın 2 sinde getiricem dedi bende cok kazık yedim yanlıs anlama ama senet yapalım ozman dedim ben işte trakya muzikte sunu bunu tanıyorum beni suna sor ona sor falan dedi ben gerek tok senet yapalım dedim nese senedi yaparken dedim ya mmm kimliginin fotokopisini de ver ekleyeyim dedim sonra bi baktım arkadaşın gercek ismi baska işte bu benm takma adım falan dedi aslında orda uyanmam gerekirdi ama ben gene insanlık olsun die verdim aleti dha sonra ne mi oldu subatın 2 si oldu işte bu gun martın 2 si ha bu arda gonderdim dedi parayı pttden git cek dedi 4 5 sefer ptt ye gittim yanımda da parayı gondereceği posta cekinin sahibi arkdaşla rezil olduguna mı yanarsın adamın vaktini aldıgına mı yanarsın insanların bu kadar yalancı adi olduguna mı yanarsın Baskası yapsa gam yemem de bi Muzisyenin bunu yapması meslektasımın yapması insanı derinden yaralıor...Ama bu iişin peşini bırakmıcam elimde senedi var avukata vericem gerekirse cebimden bi org parası daha harcıcam faiziiyle avukat parasıyla catır catır alıcam...Benm agrıma giden beni enayi yerine koyması madem yatrmadın ki yatırcak adam 2 ay adamı sallamaz zaten de odemiorum kardeşim vermeseydin beni bu karda kısta ptt ye yoruorsun bide masraf almasınlar die arkdaşın posta ceki hesabına yatır dediim o adamı neden yoruyorsun ve ben senin odemene guvenerek borcum olan insanlara beni neden yalancı ve mahcup dusuruorsun O yuzden TAKSİTLE (kredi kartsız ) org bulamazsınn dostum

geçmiş olsun.kimseye güvenmeyeceksin hocam.bende bi darbe yedim ama az.bende şunu sormak istiyorum 2. ele kredi kartına taksit yaparlar mı?yaparlarsa 2000 TL alete 12 aya kaç vade alırlar tahminen.