Korrg Pa 900 izlenimlerim !!!!!

Cevap: Korrg Pa 900 izlenimlerim !!!!!

merhaba arkadaşlar korg pa800 ilk piyasaya sürüldüyünde pa1x pa2x piyasada vardı yorumlar bu gün pa600 pa 900 e yapıldıgı gibiydi ama pa800 ü yorumlara aldanmayarak ilk alan arkadaşların sayesinde pa800 şimdi vazgeçilmez oldu bu günlere geldi şu an bir çok kişi pa900 görmeden resimlerine bakarak yorum yapıyor arkadaşlar pa900 192 ram çift taraflı mp3 çalar işlemci daha hızlı mikrofon takılıyor ritmi veya sesi daha kısa yoldan kopyalama copy paste isterseniz all yaparak isterseniz tek tek yapıştırabiliyorsunuz set yüklerken dakikalarca beklemiyorsunuz pa800 e 64 mg set yüklerken nerdeyse 30 dakkikayı buluyor pa900 de set yükleme 5 dakkikada bitiyor yıllarca yamahadan kullanıcıya açılmasını istedik mail attık form sayfalarına yazdık şunu yapın bunu yapın dedik kapılarına gittik can başar salim gece gündüz demedi yamahaya çalıştı sonuç bu arkadaşlarımıza sırtlarını döndüler şunu unutmayın arkadaşlar yıllardır türkiyeye türk müzisyeni için çalışan bir tek korg var söylenecek çok şey var ama neyse konu dışına çıkmayalım şimdi pa800 ün sıfırı yok muhtemelen ikinci el alacaksınız yani 3600 tl mp3 bort 250 euro 256 ram 500 tl toplam 5000 tl garanti yok ya ilk programda arıza verirse pa900 almayın pa800 alın diyen arkadaşlar bu arkadaşlarımızın zararını karşılayacakmı parasını geri verceklermi madur olan arkadaş gidip kimin kapısını çalacak ama pa900 alan arkadaşın bu durumda çalacak bir kapısı var 24 ay garantili sıfır cihaz alacak hemde daha az maliyet ödeyecek bu nedenle arkadaşlar kimseye almayın etmeyin demek dogru bir yaklaşım deyil o arkadaşın vebalini almayın bırakın alacak olan kişi gitsin yerinde görsün çalsın incelesin kendi kararını kendisi versin onunda iki gözü iki kulagı var

Pa800 ve pa900 arasında çok belirgin bi fark yok çift mp3 var sadece bu pa800 pa600 arkadaşlarım çok çoğunluğu laptoptan kurtulalım diye alıyor benim şuan clhazım yok alıcam ilk alet yinee pa80

pa900 iyi alet fiyat'ta makul, alan pişman olmaz.
en kısa zamanda üzerinde çok çalışmalar olacak, set sıkıntısı yaşanmayacak

sayın abim sana katılıyorum , bende 900ü ilk alanlardan biriyim , ve çok memnunum sanırım sende almayı düşünüyorsun tavsiye ederim , benim bu ilk korg klavyem ,belki bu aletleri çok iyi tanımıyorum ancak araştırdığım her yerde çok fazla olumsuz yorum yapılıyor çok şaşırıyorum işçiliği gayet iyi ve sağlam düğmeler yıpranacak gibi değil yada boyası silinecekmiş gibi durmuyor sanki çift kat boya atmışlar gibi :D sesi tatminkar seviyede yüksek olmayabilir belki ama çok kaliteli ve net (önemli olan da bu değilmi zaten pa800-22 wt pa900 -20 wt), orgun altının tahtadan olduğunu söylüyorlar evet ama tahta değil sanırım mdf , hoperlorlu klavyelerde bence de bir bass kabin asla plastik olmamalı, tuşesi pa800 e nazaran biraz ağırlaştırılmış orta seviyede (tuşlarının altında ağırlıklar görünüyor :D ) ekranda aradığını hemen buluyor ve kolayca ulaşabiliyorsun joystic son derece sağlam kullanışlı ve kaliteli her yöne oynuyor diğer pitch bender lar gibi elinde kalacak gibi değil insan resmen psp oynuyormuş hissine kapılıyor :) :) :) kısaca şu an aklımda kalanlar bunlar, kötülenecek bir cihaz değil , her kullanıcıya hitap etmiyor olabilir ama ben ve eşim için çok eğlenceli bir cihaz. pa800 kullanan arkadaşlarıma hitaben eğer yeni bir teknoloji kullanmak istiyorsanız, mp3 boardınız yoksa, 64 ram size yetmiyorsa , video interface ye bir ton para dökmek istemiyorsanız, daha hafif taşınabilir bir cihaz kullanmak istiyorsanız tercih edilebilecek bir cihazdır , pa80 kullanıyorsanız şiddetle tavsiye ettiğim bir klavyedir...
saygılarımla

ruhi

Arkadaşlar çok güzel söylüyorsunuzda yukardada belirttiğim gibi fiyat olarak 4000 TL. - 4500 TL. demişsiniz. Bu fiyatlar nerede satılmakta banada bir yardımcı olursanız sevinirim.

Set Çalışmasına Gerek yok Pa 600 gibi butun setleri okur sanırım. Denemedim Fakat Tahminimce Pa 600 gibi Globaller yüklenmeden set yüklemeleri yapılır buda Eqo ve Efect ayarları olmadan set yüklemek demek buda tekrar soundu ii deyil soylemlerine yer verecektir. Pa 800 le arasındaki fark sistemsel fark olabilir. En azından işlemci hızı olabilir donma takılma yanma vs. olmaz. pa 600 de yüksek boyutta set yükleme yap boyutu aşarsa boyut yüksek deyip yüklemiyor eski cihaz larda ram yanması vs. oluyor bildiğim kadarıyla.

Değerli kardeşim neden pa 800 almıyorsun.900 le arasında fazla bir fiat farkı yok.

Hepinizin yazdıklarını okudum. Ben 15 yıldır Roland g600 kullanmaktayım. Orgu değiştireyim PA 800 alayım derken PA900 çıktı ona karar verdim. Benim bildiğim duyduğum PA900 fiyatı 2250 EUro idi. Arkadaşlar yazmışlar 4000 TL. - 4500 TL. gibi. Bu fiyatlara PA900 nerede satılıyor arkadaşlar bana adres tel verinde bir görüşeyim. G600 kullanmaktan bulantı geldi bana. Hepinize Kayseri'den saygı ve selamlar.

fiyat 2250 euro değil -- 2250 dolar..yani 4450 tl .

ikinci el 800 lere arkadaşlar 3500 tl çekerse bende gider 900 ü alırım sadece korg çular değil bizde kendi kendimize yapıyoruz.aleti aldım hiç de fena değil.alanlara hayırlı olsun

pa600 neyinize yetmiyor. Önce elinizde olanlar donanımlara bakın.
Kac kişi sample atıyor ?
Atıyorsa piyasadakileri atıyor bu zaten her setin içinde var.
Yeni sample atacaksa ekipman varmı ses kartı mikrafon kayıt odası gibi
cogu kişi alıyor piyasa seti yüklüyor eger piyasa seti kullanacaksan neden 4000 5000 liralık aletlere para veriyor ki 600 zaten okuyor. Herkez yeni çıkan aletler peşinde. Teknolojiyi takip etmek lazım diyor bazıları. 256 mb mı teknoloji ? Eger teknoloji ise hangi cagdaki teknokojiyi takip ediyor anlamıyorm