M muharrem_ 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 19 Mar 2011 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Enst. mi korg 19 Mar 2011 #1 arkadaslar korg un mi serisi varmı nasıl org yardım cı olursanız sevınırım cok acıl?
OmeXrRoland **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Ara 2010 Mesajlar 1,074 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Enst. EM50OR x2, EM55OR, G1000, BK5OR 19 Mar 2011 #2 Cevap: korg un mi sersi varmı nasıl bır org tur bilgi verebilirmısın evet çok tutan do ve re serisinden sonra mi de çıkmıştı zamanında şaka yapıyorum, bahsettiğin seri "i" serisi olmalı.
Cevap: korg un mi sersi varmı nasıl bır org tur bilgi verebilirmısın evet çok tutan do ve re serisinden sonra mi de çıkmıştı zamanında şaka yapıyorum, bahsettiğin seri "i" serisi olmalı.
C counter Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 28 Mar 2006 Mesajlar 501 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Enst. roland jx-1 19 Mar 2011 #3 Cevap: korg un mi sersi varmı nasıl bır org tur bilgi verebilirmısın eğer m serisinden bahsediyorsan o da org değil syntizaydırdır..
Cevap: korg un mi sersi varmı nasıl bır org tur bilgi verebilirmısın eğer m serisinden bahsediyorsan o da org değil syntizaydırdır..