Korg Triton Moss Takılmaca...

Cevap: Korg Triton Moss Takılmaca...

üstadım çok güzel bir icra olmuş. söylenecek bişey yok.. eline sağlık.. klavyeye çok sert bastığını gözlemledim kullandığın seslerdeki tuş hassasiyetiyle alakalı olabilirmi yada tarzınızmı böyle bilmiyorum :) triton adına üzüldüm :) çalışmalarınızda başarılar. paylaşıma teşekkürler..

Super calmissiniz Helal olsun :)
Sonunda prophecy nin ayarlariyla oynamaya baslicam bu gidisle. ...

Guzel olmuş arkadasın dediği gibi birazda daha yumuşak üflemeli enstrüman olduğu icin klarnete benzer sesler çaldığın icin demodaki sesleri alttan yükseliyor yani üfleme tarzı çalsaydın daha hoş olurdu.ribbon kullanmıyorsun sanırım neden sorduma gelince ribbon sese verdigi karakter çok baska bender gibi deyil iyi çalısmalar.

Kesinlikle, Ben ribbon icin prophecy aldim ;)

Ribbonda keman olsun klarnet olsun sese verdigi karakter çok gerçekçi
Mesela kemana sürtünme recina çok gerçekçi
Klarnette aynı keza :))

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız ve beğenileriniz için. Demoyu yapmadan önce kanun sesi ile çalmıştım, tuş hassasiyetini yükseltmiştim. O şekilde unutmuşum. O yüzden biraz sert çalmak zorunda kaldım. Farkedince de demoyu yarıda kesmek istemedim. Yoksa klavyeye kastım yok :)

@ilker-ReiSS
Prophecy'de sadece sax ve lead iyi sanmıştım. Ancak modelleme ile güzel keman da yapılabiliyor. Hatta youtube de görmüştüm, linkini bulursam atayım sana.

@bahaxtriton
Ribbon kullanıyorum normalde ancak alışkanlıktan mıdır nedir elim hep bender'a gidiyor...Bir de ribbon çok daha hassas, daha dikkatli kullanmak gerekiyor.