korg soru?

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

kuscy

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
arkadaşalar pa 500 kullanıyom ama bazı seslerde klavyede birden fazla tuşa basınca sadece bitanesinden ses geliyor atıyom 4 tane tuşa bastım sadece bitane tuştan ses çıkıyor bunu nasıl ayarlıyabilirim yardım ederseniz sevinirim:mad:

Cevap: korg soru?

seslerinizin mono poly ayarını yapmanız gerekli.

abi nasıl yapıldığını bilmiyorum performans seslerinin bazıları böyle mesela brass sesi birinde normal aynı ses öteki performasta sadece bitane tuştan ses çıkarıyo nasıl yapıcamıda söylersen makbule geçer :D:D

abi nasıl yapıldığını bilmiyorum performans seslerinin bazıları böyle mesela brass sesi birinde normal aynı ses öteki performasta sadece bitane tuştan ses çıkarıyo nasıl yapıcamıda söylersen makbule geçer :D:D

benim anladığım gibi ise,

saund tuşuna bas grand piano çıkacak,ayarını yapmak istediğin sesi bul ve seç istediğin sesin mono poly ayarlarını buradan yapabilirsin,sonra write basıp kaydet bu kadar

Dostum korgta nasıl oluyordu unuttum ama adminin dediği gibi mono poly ayarı yapmak gerekir. ama bazı seslerinde mono olması gerekir mesela gerçek bir klarnet calinirken aynı anda sadece bir nota basılabilir umarım anlatabilmisimdir

yardımlar için teşekkürler ama benim sorunum sound kısmıyla değil performans sesleriyle alakalı bi set yükledim akordiyonda 3 4 tane tuşa basamıyom ama aynı sound sesinden kendim bir performans oluştursam oluyo sorunumu nasıl anlatcağımı bilmiyom vala:D

şoyle dene

Menü Track Controls a gir uper 1 2 3 mono olani poly yap duzelir sonra hafızaya al