- Enst.
- xd9
Merhaba arkadaşlar ben aslında xd9 kullanıyorum. Biliyosunuz xd9 kendi düzeyindeki çoğu cihaza göre saund kalitesi çok yüksek bi cihaz ve işini bilen müzisyenlere orkestra tadı veren bi cihaz. Ben inşallah ilerde pa3x almayı düşünüyorum. Korgun cihazlarındada xd9 da olduğu gibi 4 ses karıştırma olayı var değilmi. Ben eminimki xd9 ve en azından onun düzeyindeki tüm orglarda bu özellik vardır ama emin olmak istiyorum. Bide arkadaşlar kullanım kolaylığı benim için çok önemli. Kimine göre xd9 çok zor geliyor. Kimine göre çocuk oyuncaı. Ben biraz endişeliyim açıkcası. Çünkü korgun hiçbir ürününü şimdiye kadar hiç kullanmdım. Ha bide arkadaşlar korg pa serilerinin bulunduğu forumlardaki paylaşımlara baktım hep set paylaşmışlar. Bu setler nasıl Yani mesela sadece içindeki herhangi bi ritmi alıp cihaza yükleyemiyomuyum. Çünkü dikkat ettim paylaşımlar hep bütün halinde. Ben ritim sıkıntısı çekersem nolcak. Beni biraz bu tip konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim Kusura bakmayın biraz amatörce oldu ama ben xd9 a göre soru soruyorum. Korgun huyunu hiç bilmediğimden bunları şimdiden öğrenmem gerek arkadaşlar. Teşekkürler.