Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Arkadaşlar pa900 sd kartların Korg tarafından kilitlendiği söyleniyor. Almaya kalktığınızda 1 gb'lık bir kart için 200-300 liralardan bahsediyorlar. Yani Korgun her zamanki tuzaklarından bir tanesi. Elbette yakın bir zamanda bu konuda çözülecektir.
Bende bu konuda çalışma başlatmaya adayım. Nasıl bu bilgiler Cüneyt Ertaç için veriliyorsa
Bence biz geliştirmeci grubu içinde açık olmalı.
Bende kart olmadığı için inceleme fırsatım yok. Kart içersinde 1kb bir dosya olması lazım. Kart içindeki dosyaları görenler bana yollarsa belki birseyler yapabilirim.
Kolay gelsin.
ce seti kırmaya değecek birset değil. pa600 alırken kart için verdiğim parayi helal etmiyorum
Gereken tüm teknoji ve imkanlar bize sunulmuş bırakın şu aletlerle uğraşmayı bugün kullandığınız aletlere sahip olamayan nice ustalar var onlardan bari biraz yüzünüz kızarsın ayıptır abi