Korg pa900 sample yükleme

• Konbuyu başlatan denizet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 5K
Cevap: Korg pa900 sample yükleme

Teşekkür ederim üsdadım ama sorun o değil ,kmp yi yüklüyorum,rec dümesinden çıkınca ses başka bir ses oluyor,yani keman yüklüyorum rec den Çıkınca bağlama oluyor ses,problemim bu

yukara arkadas rec.ten ciktiktan sonra ne yapmaniz gerektigini yazmis.-cikmadan önce kmp nizi Multisound olarak save yapip isim verin ve kac numaraya yazdiginiza bakin.recordan cikinca yine saund icinde kalin cikan saz sesinin icindeki saz ( kmp Multisound ) yerine istediginiz Msnd.u secin tekrar sound save (baska bos bir yere) yapin.sonra performans calarken user den yeni yaptiginiz soundu secip ayarladiktan sonra performans save yapin.
Saz sesinin icinde birden fazla Msnd da olabilir-bu sayiyi Sound basicte düsürebilirsiniz,veya ekran kenarindaki halkalari secerek sesleride degistirebilirsiniz.saglicakalin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Allah razı olsun hocam,tamamdır yaptım,çok sağolun

Yüklediğim seslerin delay ve diğer efek ayrlarını nasıl yapacaz,bunada bir el atarsanız sevinirim dostlar,

Yardimimiz dokunduguna sevindim. orgu iyice kurcalarsaniz herseyin yerine yavas yavas alisirsiniz.(bizde öyle basladik sizin gibi).sesin yavas yada cabuk cikmasini ,portamento ve legato mono olayini sound yerinde ayarliyabilirsiniz.Menüye basarsaniz performansin kalitesi ile bircok seyi ayarlayip User seslere ve Ritim bölümüne cesitli efekt ve equal ayarlarda verebilirsiniz.Imkan cok bol bol denemeler yapin.kolay gelsin.

01 Hemşerim allah razı olsun,bende kadirliliyim,sayeniZde çok şey öğrendim.çok teşekkür ederim