Korg pa900 sample yükleme

• Konbuyu başlatan denizet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 4K

denizet

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
selam arkadaşlar.korg pa900 tek sample ses yükleme olayı nasıl yapılıyor,bilen yazabilirmi aceba,şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

Cevap: Korg pa900 sample yükleme

kmp denmi sample yüklücen wave dan mı sf2 den mi yoksa setlerden mi çekiceksin. Yöntemi belirtirsen yardımcı oluruz.

kmp yüklicem kardeşim,yardımcı olursan sevinirim

yokmu yardım edecek arkadaş

pa900 e kmp yüklemesini bilen yokmu arkadaşlar

pax serisinde sound record uzeri load veya import sampl olarak yapiliyor.

kmp yi yüklüyorum,örnek keman yüklüyorum menü basic seçeneğine girdiğimde bağlama çıkıyor keman yerine,bunu çözemiyorum

Kimse bilmiyor sanırım

1-sound
2-record
3-ekranin sağ üst kösesindeki tırnağa bas ve cıkan menüde ** import** yazan yere bas daha sonra flash diskteki kmp dosyasını göster ve load yap bu işlem bitmesini bekle,bazen uzun sürebilir
4- rec e bas cikan uyari yazisina ** yes** de ve cik ordan kmp yüklenmiştir.. şimdi bu yüklediğin kmp yi bulman için yine ** sound ** menüsüne gir user1 yada user2 den bos bir yer sec EMPTY yazar menü ye bas ve sonra ** basic ** menüsüne gir sonra ** osc basic** sayfasina gec orda sol üstte ROM yazan yeri RAM yap ve hemen altında cikan sesleri tempo/value tekeri ile değistirerek yüklediğin kmp sesini bul ve kaydet.

ALINTIDIR.

Teşekkür ederim üsdadım ama sorun o değil ,kmp yi yüklüyorum,rec dümesinden çıkınca ses başka bir ses oluyor,yani keman yüklüyorum rec den Çıkınca bağlama oluyor ses,problemim bu