Korg pa900 gelmiştir Asmüzik

ASmüzik

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
G.antep KORG yetkili bayii
teknolojinin son harikası korg pa900 GAZİANTEP KORG bayii METRO elektronik GELMİŞTİR korg pa 900 ü incelemek isteyen gaziantep ve çevre ilde bulunan arkadaşlar gaziantep Asmüzikte inceleye bilirler tüm dostları bekliyoruz sayğılarımla
ASMÜZİK mehmet geçer 0542 397 97 29

not korg pa 900 satışları can elektronik belirtigi gibi 16 eylül itibari ile başlıyor
http://

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg pa900 gelmiştir Asmüzik

şimdiden hayırlı satışlar hocam,bu cihaz için pa800 almaktan vazgeçtim harika bu cihaz,bakalım zamanla neler olacak

not.pa800 satan olursa kendime değil buradan bir dosta arıyoruz,
bunu yazmamın sebebi başka yerlerde konum var pa800 aranıyor adı altında,yanlış anlaşılma olmasın diye not ekledim,herkese hayırlı işler bol kazançlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayirli olsun,korgcularin bekledigi bir cihazdi,bakalim neler olacak,alanlarada simdiden hayirlisi.

şimdiden hayırlı satışlar hocam,bu cihaz için pa800 almaktan vazgeçtim harika bu cihaz,bakalım zamanla neler olacak

teşekkürler zafer kardeşim pa 900 gerçekten çok güzel

teşekkürler zafer kardeşim pa 900 gerçekten çok güzel

resimdeki müzisyen arkadaşların yüzündeki heyecan ve merak çok güzel.....bu duyguyu biliyorum....
hayırlı satışlar................

resimdeki müzisyen arkadaşların yüzündeki heyecan ve merak çok güzel.....bu duyguyu biliyorum....
hayırlı satışlar................

teşekkür ederim üstad aynen öyle o heycan insanların yüzüne yansıyor pa900 ün tasarımı ve özellikleri çıplak gözle bakıldığı zaman korg kullanıcılarını olumlu yönde şaşırtıyor özelikle pa800 kullanan arkadaşların pa900 de beklentilerinin üstünde olduğunu gösteriyor

fiyatı nedir üstad.