- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
ÖNCELİKLE PA - 800 KULLANMAYAN BİRİ OLDUĞUMU, BU BİLGİLERİN TAMAMININ ALINTI OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTERİM. BU FORMU OKUMA ZAHMETİNE KATLANMADAN BİREYSEL YARDIM ALMAK İSTEDİĞİNİZDE DİĞER KULLANICILARDAN TALEP ETMELİSİNİZ
KORG PA-800 SORU CEVAP
SORU :
Korg pa800 restore nasıl yapılır
CEVAP:
önce usb'ye Pa800_res_v101.bkp kopyalayıp Media > Utility > Full Resource Restore bölümünden yükleme yapınız.
SORU :
1 OS 1.2 YÜKLEMEK İSTİYORUM NASIL OLCAĞINI BİLMİYORUM
CEVAP:
orgu kapat usb takılıolsun intro 1ââ¬â¢e basılı tutup orgu aç usb den versiyonu bulup yükle
SORU
SELAM ARKADASLAR.ELIMDE WAWE FORMATINDA BIR KANUN TAKSIMI WAR.BEN BUNU PA800 UMUN PAD DUGMELERINDEN BIRINE KOYMAK ISTIYORUM.FAKAT NASIL KOYUCAGIMI BILMIYORUM.YARDIM EDERSENIZ SEWINIRIM.SAYGILAR...
CEVAP
Wave dosyasini usbye kopyaliyosun.Pa-800 de SOUND bölümüne giriyorsun."RECORD" basiyorsun.Sag üst köseye tikliyorsun. GElen menüde "SAMPLE LOAD" seciyorsun. USB den yüklemek istedigin VAWE dosyasini buluyorsun. "LOAD" tikliyorsun.Ses su ankaydetmeye hazir. Bunu bir sample ses olarak orgun üzerinde bir yere kaydediyorsun. Ses artik pa-800 de kayitli. PAD RECORD a gidiyorsun KIT olarak bu kaydettigin sesi seciyorsun. Bundan sonrasi ritm kaydetmek gibi. Islemi bitirince track: ACCOMPANY secip kaydediyorsun. Birtakim ufak tefek ayarlar var ama onlari zannedersem kaydederken görürsünüz.
SORU:
şarkı sözlerini pa800 den nasıl okuta bilirim
CEVAP:
Gerekli malzemeler...
-Bir bilgisayar (.txt formatını kabul eden "Not Defteri yazılımı"-Her windows programında var-ingilizce windows kullananlarda "Editor")
-USB kablo yada disket
Not defterini tıklayın,içine sözleri yazın.
Sonra pa800 e USB ile taşıyın.(Önerim
a800 in içine yeni bir sarı dosya yapınki TXT ler hepbir yerde derli-toplu dursun)
pa800 in "Songbook"sayfasını açın ve "bookedit1" den o şarkının ritim ve sts lerini,adını,hızını,transpozesini vs. ayarlayın ve kayıt edin
"bookedit2" ye gelin.
"browse" ye basın ve HD den txt dosyasını gösterin ve kayıtedin.
"book" a gelip o şarkıyı yeniden "selec" yapın ve "lyrics sts" bölümünü açın ve sözler karşınızda.
Yazıları küçültmek için "options" a basın ve "big" olanı "small" yapın.
Yeniden "options"un üstündeki "Style" ye basın
Öneri: txt leri 8 satırdan sonra ayırın yada xxx koyun ki söz 4 lükleri daha kolay anlaşılsın
Not Konu Pa1x için hazırlanmışıt
Konu "Alıntıdır" Hazırlayan Arkadaşalra Teşekkurler
Song Play Çalmak İçin Bir Şarkı Seçmek
Song Play
Pa800, farklı şarkıları aynı anda çalabilen ve miks edebilen iki sequencer bulundurur. Pa800 MIDI (SMF) ve Karaokeâ⢠(KAR) dosyalarını okuyabilir.
Sözlerin ve akorların bir MIDI dosyası içinde olması ve ekranda görülmesi şarkıcılar ve gitarcılar için çok kullanışlı olabilir. Sözler, bir Video arayüzü kurularak (VIF4)
harici bir video monitörü üzerinde de görülebilir.
SO NG PLAY düğmesi
Se q uencer kontrolları
Çalmak İçin Bir Şarkı Seçmek
1 Song Play moduna girmek için SONG PLAY düğmesine basın.
N ot:Style Play modunda
h e r iki sequencer'a tahsis
e d ilen şarkıları önceden
seçe bilirsiniz. Böylece Song
Play m o duna döndüğünüzde
çalmay a hazır olurlar.
SONG PLAY düğmesine bastıktan
sonra, Song Play modunun ana sayfası
g örünür.
Sty le Play ana sayfasında
şar k ıları bulunduran bölüm
2 Song Select penceresini açmak için Sequencer 1 alanına basın (ya da kontrol paneli üzerindeki Sequencer 1
bölümünün SELECT düğmesine basın).
N ot: Alternatif olarak kontrol
p a neli üzerindeki SEQUENCER
1 bölümü içindeki SELECT
d ü ğmesine basarak Song
Sel e ct penceresini açabilirsiniz.
KORG PA-800 SORU CEVAP
SORU :
Korg pa800 restore nasıl yapılır
CEVAP:
önce usb'ye Pa800_res_v101.bkp kopyalayıp Media > Utility > Full Resource Restore bölümünden yükleme yapınız.
SORU :
1 OS 1.2 YÜKLEMEK İSTİYORUM NASIL OLCAĞINI BİLMİYORUM
CEVAP:
orgu kapat usb takılıolsun intro 1ââ¬â¢e basılı tutup orgu aç usb den versiyonu bulup yükle
SORU
SELAM ARKADASLAR.ELIMDE WAWE FORMATINDA BIR KANUN TAKSIMI WAR.BEN BUNU PA800 UMUN PAD DUGMELERINDEN BIRINE KOYMAK ISTIYORUM.FAKAT NASIL KOYUCAGIMI BILMIYORUM.YARDIM EDERSENIZ SEWINIRIM.SAYGILAR...
CEVAP
Wave dosyasini usbye kopyaliyosun.Pa-800 de SOUND bölümüne giriyorsun."RECORD" basiyorsun.Sag üst köseye tikliyorsun. GElen menüde "SAMPLE LOAD" seciyorsun. USB den yüklemek istedigin VAWE dosyasini buluyorsun. "LOAD" tikliyorsun.Ses su ankaydetmeye hazir. Bunu bir sample ses olarak orgun üzerinde bir yere kaydediyorsun. Ses artik pa-800 de kayitli. PAD RECORD a gidiyorsun KIT olarak bu kaydettigin sesi seciyorsun. Bundan sonrasi ritm kaydetmek gibi. Islemi bitirince track: ACCOMPANY secip kaydediyorsun. Birtakim ufak tefek ayarlar var ama onlari zannedersem kaydederken görürsünüz.
SORU:
şarkı sözlerini pa800 den nasıl okuta bilirim
CEVAP:
Gerekli malzemeler...
-Bir bilgisayar (.txt formatını kabul eden "Not Defteri yazılımı"-Her windows programında var-ingilizce windows kullananlarda "Editor")
-USB kablo yada disket
Not defterini tıklayın,içine sözleri yazın.
Sonra pa800 e USB ile taşıyın.(Önerim
pa800 in "Songbook"sayfasını açın ve "bookedit1" den o şarkının ritim ve sts lerini,adını,hızını,transpozesini vs. ayarlayın ve kayıt edin
"bookedit2" ye gelin.
"browse" ye basın ve HD den txt dosyasını gösterin ve kayıtedin.
"book" a gelip o şarkıyı yeniden "selec" yapın ve "lyrics sts" bölümünü açın ve sözler karşınızda.
Yazıları küçültmek için "options" a basın ve "big" olanı "small" yapın.
Yeniden "options"un üstündeki "Style" ye basın
Öneri: txt leri 8 satırdan sonra ayırın yada xxx koyun ki söz 4 lükleri daha kolay anlaşılsın
Not Konu Pa1x için hazırlanmışıt
Konu "Alıntıdır" Hazırlayan Arkadaşalra Teşekkurler
Song Play Çalmak İçin Bir Şarkı Seçmek
Song Play
Pa800, farklı şarkıları aynı anda çalabilen ve miks edebilen iki sequencer bulundurur. Pa800 MIDI (SMF) ve Karaokeâ⢠(KAR) dosyalarını okuyabilir.
Sözlerin ve akorların bir MIDI dosyası içinde olması ve ekranda görülmesi şarkıcılar ve gitarcılar için çok kullanışlı olabilir. Sözler, bir Video arayüzü kurularak (VIF4)
harici bir video monitörü üzerinde de görülebilir.
SO NG PLAY düğmesi
Se q uencer kontrolları
Çalmak İçin Bir Şarkı Seçmek
1 Song Play moduna girmek için SONG PLAY düğmesine basın.
N ot:Style Play modunda
h e r iki sequencer'a tahsis
e d ilen şarkıları önceden
seçe bilirsiniz. Böylece Song
Play m o duna döndüğünüzde
çalmay a hazır olurlar.
SONG PLAY düğmesine bastıktan
sonra, Song Play modunun ana sayfası
g örünür.
Sty le Play ana sayfasında
şar k ıları bulunduran bölüm
2 Song Select penceresini açmak için Sequencer 1 alanına basın (ya da kontrol paneli üzerindeki Sequencer 1
bölümünün SELECT düğmesine basın).
N ot: Alternatif olarak kontrol
p a neli üzerindeki SEQUENCER
1 bölümü içindeki SELECT
d ü ğmesine basarak Song
Sel e ct penceresini açabilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi: