Korg pa800 Set Yapma ?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 4K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
arkadaşlar korg pa800 set yapmak istiyorum nasıl yapıldıgıını anlatabilirmisiniz ?

1) öncelikle bir sesi nasıl import edebilirm ve nasıl export ederim?

2) ritim yazma yetenegim olmadıgı için aslında sessiz backup varmı pa80 deki gibi ? sadece sesleri yazsam.

3) kitleri set halinde nasıl alabilirim en zor işte bu ? tek tek o kitlerin baglı oldugu sample dosyalarını bulmak lazım aynı numaraya dizmek lazım ( korg pa80de kart olayını yapabiliyordum ama 3 sene geçti üzerinde unuttum )

şimdilik bu kadar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap: Korg pa800 Set Yapma ?

slm bende kendime set yapmak istiyorum herşeyi denedim ama başaramadım yani kendime hoşuma giden ritimleri ve sesleri bir türlü toplayıp bi set yamadım ben korg pa 800 v2 var yardımcı olurmusunuz set yapmak için

hocam siteyi araştırırsanız dediğiniz sorunlarla ilgili tüm açıklamalar yollar var,
pa800 down load bölümünde pa800 eğitim cd ler adlı konuyu inceleyin,

pa500tr bölümünde başka setlerden ritim ses nasıl alınır o konuda takip edebilirsiniz,pa500tr ile 800 kullanımı aynı,

sitede yine sample yüklemek isterseniz,pa800 download bölümünde sabit konular var.ritim almak isterseniz yine ne yapmak isterseniz var,hem videolu anlatım var,o videoları izlerseniz herşeyi daha çabuk yapabilirsiniz,yine pa500tr ile ilgili açılan konulardanda faydalanabilirsiniz,pa500tr ye ne anlatılmışsa pa800 içinde geçerli
kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Admin piyanis 23 neden banlanmis banlanma aciklamasini göremedim?sebebi vardir kesinde ..aciklama yaparsan sevinirim..Kimse birsey sordu diye sanirim banlanmaz

Admin piyanis 23 neden banlanmis banlanma aciklamasini göremedim?sebebi vardir kesinde ..aciklama yaparsan sevinirim..Kimse birsey sordu diye sanirim banlanmaz

hocam buradaki açtığı konu ile ilgili sorun yok,bundan dolayı banlanmış olamaz,
mutlaka kurallara aykırı bi sorun teşkil etmiştir,yönetimdeki arkadaşımızda ona göre banlamıştır,
bu arada yönetimdeki arkadaşlarda kafasına göre banlama yapmıyor,:)

sonuçta tüm üyelerimiz burada güvenli bi ortam saygı sevgi aile ortamı ister,kimsenin kimseye hakaret etmesini küfürlü konuşmasını,edepsiz hareketler,ona buna hakaret etmeler,yapılan emeklere saygısızca yaklaşımlar bunun gibi bir çok sebebler banlanma nedenidir,

sitemizde biri banlandığı zaman bunları düşünün yönetim suçsuz yere banladı gibi düşüncelerden uzak durmamız gerekir, :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam buradaki açtığı konu ile ilgili sorun yok,bundan dolayı banlanmış olamaz,
mutlaka kurallara aykırı bi sorun teşkil etmiştir,yönetimdeki arkadaşımızda ona göre banlamıştır,
bu arada yönetimdeki arkadaşlarda kafasına göre banlama yapmıyor,:)

sonuçta tüm üyelerimiz burada güvenli bi ortam saygı sevgi aile ortamı ister,kimsenin kimseye hakaret etmesini küfürlü konuşmasını,edepsiz hareketler,ona buna hakaret etmeler,yapılan emeklere saygısızca yaklaşımlar bunun gibi bir çok sebebler banlanma nedenidir,

sitemizde biri banlandığı zaman bunları düşünün yönetim suçsuz yere banladı gibi düşüncelerden uzak durmamız gerekir, :)

Konu anlasilmistir aciklama icin tsk ederim:) kolay gelsin.