Korg pa80 zurna arıyorum

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Geçen gün bi doğu düğüne gittim dişarıya sigara içmeye gittim içerden davul zurna sesi gelıyodu içeriye bi girdim pa80miş pa80 8mblık var işte öyle bi zurna arıyorum arkadaşlar adam akıllı bi zurna

Cevap: Korg pa80 zurna arıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 7592Bahsettiğin zurna Edi zurna veya YK Zurna adı altında PA-80 setlerinde var. Nasıl olsa tek ses arıyorsun. Benim paylaştığım OZAN Set'e de adı geçen zurna vardı kartının 8 MB olması farketmez istersen bir dene derim.

Kolay gelsin Saygılarımla,

Ekli dosyalar

• OZAN.SET.rar
    870.7 KB · Görünümler: 451
Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam bu ozan set hani kartın alt yapısı

bu seti yüklemeden sesi alabilirmiyiz acaba virus falan olmasın....proğram klasörünün içinde bir sürü daha klasörler var. Bir yerde okumuştum bazan virüs olabiliyormuş ...bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur ....saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu seti yüklemeden sesi alabilirmiyiz acaba virus falan olmasın....proğram klasörünün içinde bir sürü daha klasörler var. Bir yerde okumuştum bazan virüs olabiliyormuş ...bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur ....saygılarımla.

virüs proğramınız yokmu hocam tarama yaptırın,
bazı setlerde virüs olduğunu duymuştum,virüs olan setler genelde userlerden birini kilitler,özellikle ritimlerin olduğu userlerden birini kilitler
trakya müzik sample deposu bölümünde pa serisi için sampleler var ali oradan temin edebilirsin,
çeşit çeşit sampleler var hoşuna gideni setine dahil edebilirsin,

50tane yk zurna var yk zurna degil o duydugum zurna kendi editledigi zurnaymis aldim o sesi benim hocanin orguna yukledik

kardeşim o sesi burdada paylaşabilirmisin rica etsem

paylaşımı bekliyoruz...