Cevap: Korg pa80 rvs set
Demekki anlatılanlardan hiç bir ders çıkaramıyoruz değerli kardeşlerim keşke paradan daha değerli olan şeyleri kavrayabilsek ben benim gibi maddi zorluklar ile yapamak isteyipte yapayan kardeşkerime biraz da olsa bi ses olmak istedim haa şunuda belirteyim her emeğin bir karşılığı vardır ama maddi ama manevi benim derdim acıtasyon yapıp duygu sömürmek değil asla sen değerli kardeşim uğur demirel bu setleri para verip aldın neden ihtiyaç sahiplerine bedava veresinki çünkü herkezi kapsamıyor bu söyleyeceğim söz insana enayi gözüyle baklır bunlar istisnalar ama gerçekten isteyipte alamayan kardeşlerimiz var bunlardan biride benim pa800den convert ettiğim erco seti bedava paylaşacağım diye burada açıkladığımda enayi gözüyle bakıldım parayla neden satmıyorsun diyenler oldu ben kendim asla paracı değilim daha önceleri paylaştım ben bu sene yeni başladım bu işe bi heves benim için ama alamadım korg pa80 var elimde benim değil ben oyuncak orglarla hevesimi dindirmeyi seçmiştim alamadığım için köyümde 3tane düğün çaldım anfim yandı alamıyorum şimdi oda köyümde fakir bir karfeşimizin eğlencesini yaparken oldu parasını almadım neden çünkü fakir diye parası yok diye düğünü sessiz sedasız oluyordu gönlüm elvermedi hani bahsettim yukarda parası yok ama yapadığı içinde bi ukte kalacaktı rahmetli Kemal sınalın bir sözü geldi aklıma neden kaybediyorsam insaniyetliğim yüzünden diye bu sözü kabullendim kaybedeceksem insaniyetliğim ile kaybedeyim
Demem oki değerli dostlarım bukadar yazıyı bir set alamadım diye yazmıyorum ama durumu olmayan kardeşlerimize de destek çıkmak için hep beraber elimizi uzatalım bende buradan sözümü veriyorum yapacağım her set ücret talep edilmeksizin bedava olacaktır buda fakir kardeşinizden bi armağan olur
SAYGILARIMLA;
FATİH DAĞDEVİREN