Cevap: korg pa80 hoparlor sorunu acil lütfen bakın !!
sayın akor pa80 kalvyenın uzerındekı hoparlorle bı pa55 uzeırndekılere gore gercekten kalıtelı ve farklı ben gayet memnunum yanı tabı oda sızın fıkrınız sonucta
ama tabıkı son ses kulnmamalı ama dugunde mecbur acıyoruz gaza gelıp

ama full ses kulnnılsada bence boyle bı sorun yapmamalı sonucta bu sevıye varsa bu seside taşımalı
alette okdar cok vıda varkı parcaladgımda sayamdım okdar vıda ıle sarsılması cok acayıp bence ama toz okdarda etkılemz bence cunkı bılgısayar bılgımden bılıyorum tozun okdar faktoru yok
nem olayındada yaparsa portlarda cızırtı yada alet ıcınde okstıleme neden olur dıcem ama bende o sorunda yok xs
hocam ben sureklı dugunlerde oldugum ıcın alet herturlu ortama gıdıo yanı mecbur para kazanıyoruz sonucta...
sayın hasanhoca ewt keyfıme bakıyorum sımdılık calısıyo yanı servıte 2-3 gun ıncelemyue fılan alırız dıo falan neyse calsıyo swıchlerı taktıktan sonra bı arızada cıkarmamıs
hemn bı ornek vermek ıstıyorum arkdasımda is50b klavye var aynı butarz bı problemden aletı servıse gondermışler sorunn anakarttan cıkmış ve bılındıgı gıbı anakart nekdar soylemk bıle ıstemıyorum yaklaşık oalrak aletın fıyatına yaklaşıyo
sonra aletı yaptıramadı arkdasım ama ben soyle avunuyorum is50b denılen aletler zaten sorunlu uretılen bı alet oyonden rahatım
inşallh bı daha yapmaz arızayı suan calısıyo yanıı
sayın feyo dediğiniz gibi lehımlerı gozden gecırdım kabloalrıda oyle suan caslıyor
ama birşey dıkkatımı cektı swıchlerı degıstırırken bundan once servısı degıstırmıstı lehımı yaptıktan sonra yolları temızlememış
onlarıda temızledım ben sanırım oda bı faktordu gıbı gelıyo bana ...