Korg Pa600 qt

sancabal

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg Pa3X
bugun mega müzikte pa600 qt yi denedim içi boş bir şekilde set yoktu fiyatına göre cidden malzeme kalitesi on numara. ve soundları benim çok hosuma gitti pa800 le yarısır bu org. fiyatıda 1500 dolarmış

Cevap: Korg Pa600 qt

bugün güya videolar konulacaktı :)

arkadaşlar qt ile normal versiyonu arasında scale tuşlarından farklı bir özellik mevcut mu acaba? bilgisi olan var mı?

bunch usta benim sitede video cekintim var orda ben sizlere system olarak görünüm olarakta aynisi demistim yani pek bir farki yok düu ile qt nun arasinda

sancabal usta ben defalarca siteye yazmistim dimi pa800 ile sanki ayni diye en azindan sound cikisinda hic bir zayiflik yok pa800 ile

bakin simdi pa600 ü görmeden kötülüyen orgu yerin dibine vuranlari yok pa55 diyenleri yok metalik cin mali diyenleri saymakla bitiremiyecem

bu orgun ucuz olupta bukadar is yapmasina kimse kabulenmiyor en azindan yavas yavas sizde görüyorsunuz org fiyatina göre cok iyi bende inanmamistim basta olurmu dedim ve oluyormus teknik herzaman ilerliyormus

aynen ertan hocam

heycan yapmayın konulur ben yarın bizzat deniycem aleti yorumlarımı yazarım siteye :D

cıkamadı gitti su org sanki kendi kendine calacak org iyice mide bulandırdı su org cıksın kullanılsın ondan sonra memnuniyet bildirilirsin kac aydır sitede bir suru konu acıldı su org icin bir yeter diyelim artık nasılsa cıkınca herkez görecek alanlara hayırlı olsun derim

pa 600 alacak olan arkadaşlar. içerisinde verilecek olan set usb de yüklü. ve ayrı olarak size usb de verilecekmiş. benim gibi siparişle alacak olan arkadaşlar aleti alırken özellikle usb yi sorsunlar ve istesinler. uyanık satıcılar seti içine yükleyip usb yi size göndermeyebilirler. bu konuya dikkat ediniz.

ALINTILAR= arkadaşlar ben dün cüneyt abinin yanındaydım alet fana o fiyata mükemmel performans.Harika bir set hazırlandı alete inan değecek.

Az önce Cüneyt abiyle görüştüm aletin tanıtımını yapıyorlarmış yoğun şekilde çalışıyorlar.

cunyt abının setlerı guzl ama slow ları cok super yapıyor bızım burda can elektronıkde kendısı bende gorustum arkadasım setını ınceledı guzl set yapmıs