korg pa600 Qt kulanma kilavuzdan bir parca

Cevap: korg pa600 Qt kulanma kilavuzdan bir parca

Çok sağolun. Teşekkürler. Bende pa600qt düşünüyorum.

Bu Orgun Türkiye'ye gelişi biraz pahalıya gelecek gibime geliyor :( maliyeti 3000 gibi olucaksa pa 800 almak daha iyi olur.

murator ustam sizin icin belki birilerine tesekür etmek gerkmiyor olabilir benim icin eyer kim olursa olsun paylasim yapiyorsa en azindan tesekür etmek gerektigini düsünyorum

dün korg firmasina mail atim dikatinizi cekerim sorulari ben soruyorum mailime cevap geldi ve ilk satirda sayin ertan bey sorulariniz icin tesekürler yaziyor.

suan cogu arkadaslarimiza pa600 hakinda bilgiler cok önem tasidigini düsünyorum malesef türkiyeye orgun nezaman gelece hakinda bilgi yok subat ayindan bahs ediliyor oysa ilk alanlardan biri ben olacam ve baze ustalara org hakinda önemli bilgiler verebilecegimi düsünyorum ama ilk bu olayda 63 kisi indiripte 1 tesekürü cok görülüyorsa sanirim sende olsan bidaha paylasim yapmasin.

ben yazmasamda pa600 hakinda elbete birileri ilerde bilgiler yazacak sanirim

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

ertan bey paylaşımınız için çok çok teşekkür ederiz hocam siz iyi bir müzik adamısınız siteye sürekli bir şeyler katmanızdan belli.

tesekür ederim piyanist ustam inanin ön plana cikmak niyetinde deglim sadece elimden geldigi kadar yardim etmek yadimlasmak istiyorum

bakin 70 mb nin icinde ne vardi diye merak ediyorduk bende dahil simdi biliyoruz hangi ritimlerle ve seslerle kitlerle dolu diye elbete bu bilgiyi ben vermeseydim baskasi veyada sizler bulacaktiniz o söz konusu degil zaten.

saygilarimla

murator ustam sizin icin belki birilerine tesekür etmek gerkmiyor olabilir benim icin eyer kim olursa olsun paylasim yapiyorsa en azindan tesekür etmek gerektigini düsünyorum

dün korg firmasina mail atim dikatinizi cekerim sorulari ben soruyorum mailime cevap geldi ve ilk satirda sayin ertan bey sorulariniz icin tesekürler yaziyor.

suan cogu arkadaslarimiza pa600 hakinda bilgiler cok önem tasidigini düsünyorum malesef türkiyeye orgun nezaman gelece hakinda bilgi yok subat ayindan bahs ediliyor oysa ilk alanlardan biri ben olacam ve baze ustalara org hakinda önemli bilgiler verebilecegimi düsünyorum ama ilk bu olayda 63 kisi indiripte 1 tesekürü cok görülüyorsa sanirim sende olsan bidaha paylasim yapmasin.

ben yazmasamda pa600 hakinda elbete birileri ilerde bilgiler yazacak sanirim

saygilarimla

Sayın Ertan hocam dosyanızın indirmediğim halde teşekkür ettim. Benim için sizin yapmış olduğunuz paylaşım değerli olmasa teşekkür etmezdim. Sizin uğraşılarınızı takdirle karşılıyorum ve takip ediyorum diğer yazılarınızda da pa 600 için nekadar çaba sarfettiğinizi ta başından beri okudum ve farkındayım. Benim söylemek istediğim sadece bir iyilik yapılacaksa ve karşılığı bekleniyorsa (hangi iş olursa olsun) hayal kırıklığına uğramak kaçınılmaz oluyor. Ben sadece sonradan üzülmemeniz açısından paylaşımınızı karşılık gözetmeksizin yapın dedim. Ve yaşınıza ve kişiliğinize paylaşım yapmayacağım açıklamasının uygun düşmediğini belirttim.

Saygı ve sevgilerimle...

murator ustam sizi kirmak incitmek niyetinde asla deglim
haklisiniz aslinda ben biraz öfkelendim kusura bakmayin benim niyetm ön plana cikmak alkis toplamak kesinlikle degil sadece yardim etmek istiyorum korg pa600 ile gercekten bastan beli ilgileniyorum

suan sansim almanyada kalmamdan dolayi burda satislarin en yakin zaman icinde sunulmasindan kaynaklaniyor onun icin ilk alanlardanim dedim

saygilarimla