korg pa600 Qt kulanma kilavuzdan bir parca

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
arkadaslar size söz vermistim korg pa600 bilgileri sizlere sunacam diye simdilik kulanma kilavuzdan bir parcasini yoluyorum icinde türk ritimleri performaclar yazili

saygilarimla

Ekli dosyalar

• Pa600QT_Handbuch_Werksdaten.rar
    744.5 KB · Görünümler: 372
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: korg pa600 Qt kulanma kilavuzdan bir parca

Türkiye'ye ne zaman gelceği açıklılandı mı?

türkiyeye nezaman gelecegini kesin bilmiyorum ama ben ilk alanlardan olacagimi biliyorum en kisa zamanda aliyorum ve alincada karar verdim kimseye pa600 QT hakinda bilgi vermemeye

nedenine gelince ya 26
kisi kilavuzu indiriyor bu kilavuzu ben kendi korg üyeligimden indirdim(kilaviz benim degil korgun) ama 1 kisi bile ya arkadas tesekürler demiyor

cok üzüldüm bilseydim inanin yolamazdim

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

paylaşımın için teşekürler

Paylasım ıcın sagolun

değerli paylaşımınız için teşekkürler.

teşekkürler üstad valla ne yalan söyleyeyim sabırsızlıkla bekliyorum,şu an klavyem bile yok ordan burdan idare ediyorum çıksada hemen şu klavyesizlikten kurtulsam,eminim bu klavye satış rekoru kıracak,hem ucuz hem sampler alıyo daha ne olsun.

bu güzel paylaşım için teşekkürler,sayenizde alet hakkında yeni bilgilere sahip olduk aletin çıkmasını dört gözle bekliyorum,bakalım bizlere neler getirecek...

Paylaşım için teşekkürler, Ancak kendi açınızdan üzülmemek için insanlardan birşey bekleyecekseniz paylaşım yapmayın. Çünkü beklenti içinde olupta hayal kırıklığı yaşamak herkesin başına geliyor. PA 600 le ilgili en tutarlı bilgiyi sizden alıyoruz. Şimdi bazı kişilere kızıp, bilgi vermeyeceğim veya paylaşım yapmayacağım demeniz size yakışmıyor sayın hocam. Siz paylaşımımınızı yapın teşekkür eden edecektir. Birde siteye her girdiğimizde bir çok insan gibi bende sizlerden yeni bir bilgi varmı diye haber bekliyoruz. Umarım anlatabilmişimdir.
Saygı ve sevgilerimle...

Bende Yamaha A 1000'i sattım. 4 gözle bekliyorum orgun gelmesini :) orgsuz kaldık :)