- Enst.
- korg pa300
Cevap: korg pa600 neden ucuz
butarz bir söylemde bulunmaya sizi neyin ittiğini bilmiyorum ama çok gereksiz ve anlamsız bir yorum yapmışsınız hocam. türkiyede binlerce klavyeci var (piyanist ayrı bir olgudur) ve bu klavyeciler kendi aralarında kategorize olmuş durumda. kimisi ses yazar kimisi ritim yazar kimisi çalar. kimisi çalar söyler. vs. neyani ritim yazamadı diye mesleimi bıraksın adam. herkesin zevki başkadır. senin beğendiğin ritimi ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin. anlatabiliyormuyum. kimsenin onuruyla oynamaya hakkınız yok. saygı sınırlarını aşmadan yorum yapalım. burada konumuz pa600. bu klavye ile ilgili varsa bi yorum buyrun. kimin ne yaptığı bize lazım değil.
Bana gore saglam bir pianist org secimi yaparken nevale cok luguna bakmaz bu isi duyguyla yapan adam tonu hosuna giden orgu alir ve o orgu isler ritim yazar ses editler beynindeki taslagi ritime ve sese gecirir .. Emin olun ki pianist beyfendiler ritim yazmayip ses editlemeyen adam hic bir zamn iyi org calamaz normal calmanin ustune cikamaz cunku duygulari tam cikmaz haparlorlerden .. Haa teknolojik alet daha cok costurur die bisey soz konusu olamaz bu ayaklari gececeksiniz gelen gecen orglara bakmayin .. Yamaha psr 9000 2000 lerin orgu pa 800 pa 600 den hem kalite olarak hem sound olarak katlar yani adamlar her zamn org cikarir sende sazan gibi atlarsin ama her gecen gun cikan orglarin kalitesi hep duser bunu bilmessin .. Soyleyecek cok sey var ama bosverin siz bu kadar kafaya takmayin orgu tesisati iyi olan ve ritim ses editini kendi yapan gercek pianist her zamn aranan saygin jnsandir ..
butarz bir söylemde bulunmaya sizi neyin ittiğini bilmiyorum ama çok gereksiz ve anlamsız bir yorum yapmışsınız hocam. türkiyede binlerce klavyeci var (piyanist ayrı bir olgudur) ve bu klavyeciler kendi aralarında kategorize olmuş durumda. kimisi ses yazar kimisi ritim yazar kimisi çalar. kimisi çalar söyler. vs. neyani ritim yazamadı diye mesleimi bıraksın adam. herkesin zevki başkadır. senin beğendiğin ritimi ben beğenmem benim beğendiğimi sen beğenmezsin. anlatabiliyormuyum. kimsenin onuruyla oynamaya hakkınız yok. saygı sınırlarını aşmadan yorum yapalım. burada konumuz pa600. bu klavye ile ilgili varsa bi yorum buyrun. kimin ne yaptığı bize lazım değil.
Moderatör tarafında düzenlendi: