korg pa600 neden ucuz

Cevap: korg pa600 neden ucuz

Arkadaşlar bk-5 in batı versiyonu 1500 lira, tr olanı 2300 lira yanlışmıyım. Ama tr versiyonu sadece cipten ibaret değil fabrika çıkışlı farklı cihaz. Korgda aynı olursa... Qt olan 500 lira pahalı kalırsa...

Korg PA 600 - YouTube

yukarıda linkte verdiğim videoda. bişey dikkatimi çekti. dakika 3:03 de orgun açılşında versiyon os 1. 0. zannederim bu pa 80 yazılımıyla aynı. pa 3x lerde 1.50 yada 1.60 olması gerek. yada bunuda güncelleme ile yükselmek mümkün olabilir.bunu android işletim sistemli iki telefonun birinin android 2.1 iken 100 lira diğerinin android 4.0 iken 250 lira olmasıyla kıyaslayabiliriz. birde aletin açılması biraz uzun sürüyor gibime geldi.yaklaşık 1dk. 5 sn kadar sürede açılıyor.(ilk defa açıldığı içinde olabilir.) birde kutunun üzerindeki çince yazılar hiç hoşuma gitmedi görselliği bile ürkütücü.:)

Korg PA 600 - YouTube

yukarıda linkte verdiğim videoda. bişey dikkatimi çekti. dakika 3:03 de orgun açılşında versiyon os 1. 0. zannederim bu pa 80 yazılımıyla aynı. pa 3x lerde 1.50 yada 1.60 olması gerek. yada bunuda güncelleme ile yükselmek mümkün olabilir.bunu android işletim sistemli iki telefonun birinin android 2.1 iken 100 lira diğerinin android 4.0 iken 250 lira olmasıyla kıyaslayabiliriz. birde aletin açılması biraz uzun sürüyor gibime geldi.yaklaşık 1dk. 5 sn kadar sürede açılıyor.(ilk defa açıldığı içinde olabilir.) birde kutunun üzerindeki çince yazılar hiç hoşuma gitmedi görselliği bile ürkütücü.:)

sample cihazlar geç açılır,sample olmayan cihazlar hemen açılır,pa600 sample cihazdır,org ilk açılırken sampleleri yükler ve öyle açılır,ilk açıldığında beklemesi sampleleri yükleme evresidir,genelde 50 saniye ile 1 dk sürer açılması,
işletim sistemi cihazdan cihaza değişir,her birinin os u farklıdır,kimisi 1.01 kimisi 2.01 v.s v.s gider,korg kendisi yükseltir,yeni yazılım yapar ve kullanıcılarla paylaşır yeni os adında,

yeni os ile sadece ufak defek değişiklikler veya ufak defek sorunlar giderilir,os un yazılımına bağlı tabi,

sayın ertan hocam ben e 40 ı methettiğimden yazmadım yanlış anlaşılmasın lütfen. sadece alet işler usta övünür tezine karşı olarak, aslında alet ne olursa olsun iş onu çalan sanatkarda biter. yani bunu tüm aletler için söyledim. tabiki yeni çıkan aletler teknolojik olarak daha üstün, daha seri, ama önemli olan onu işleyebilmek, hakkını vererek çalabilmek, usta bir şoförün arabayı çarpmadan götürmesi gibi onun üzerinde kontrolü sağlayabilmek olduğunu düşündüğüm için yazdım. bu sadece benim amatör nacizane görüşüm. yanlış lanse ettiysem kusura kalmayın.

bence bu cihazın kasa kalitesi ve düğme vesaire malzeme kalitesi pa 800 den çok daha adi ve kalitesiz olacak o yüzden ucuz satıştan sonra sık sık yedek parça vesaire satışlarından zararlarını çıkaracaklar=))

arkadaşlar 800 le kıyaslamayın vokal olayı yok artı çift dual mp3 boardf yok ve malzeme olarak 800 den kaliteli değil bilginize.ve atak vs. bi kaç eksik daha var ama sınıfının en iyisi olduğu kesin.

Bana gore saglam bir pianist org secimi yaparken nevale cok luguna bakmaz bu isi duyguyla yapan adam tonu hosuna giden orgu alir ve o orgu isler ritim yazar ses editler beynindeki taslagi ritime ve sese gecirir .. Emin olun ki pianist beyfendiler ritim yazmayip ses editlemeyen adam hic bir zamn iyi org calamaz normal calmanin ustune cikamaz cunku duygulari tam cikmaz haparlorlerden .. Haa teknolojik alet daha cok costurur die bisey soz konusu olamaz bu ayaklari gececeksiniz gelen gecen orglara bakmayin .. Yamaha psr 9000 2000 lerin orgu pa 800 pa 600 den hem kalite olarak hem sound olarak katlar yani adamlar her zamn org cikarir sende sazan gibi atlarsin ama her gecen gun cikan orglarin kalitesi hep duser bunu bilmessin .. Soyleyecek cok sey var ama bosverin siz bu kadar kafaya takmayin orgu tesisati iyi olan ve ritim ses editini kendi yapan gercek pianist her zamn aranan saygin jnsandir ..

Madeın CIHINA :) Malum, bizler parayı çöpten topluyoruz. Bu nedenle 900 EURO bizim için nedir ki. Yaptığımız her işten milyarlar kazanıyoruz..... Saygılarımla,

Aslında olayın özeti bu Abi, ağzına sağlık...
Yurdum insanı hakikaten berbat bir tüketici...
Zorluklarla, belki de birçok insanın ağız kokusunu çekerek kazandığımız parayı o kadar rahatlıkla savuruyoruz ki...
İkinci olarakta sanırım 100 lira verip 1000 liralık performans bekleyen tek millet de biziz heralde...:)

Ch.

goodwolf ustam yanlis anlamadimki

ben sadece bu devirde elimizdeki aletlerinde biraz güclü olmasi gerektigini söylemeye calistim

yani benim veyada benden yasli ustalar bilirler eskiden grup denilen bisey vardi ozamanlar iste böyle org lara ihtiyac yoktu bati bir alet te alsak isimizi gurup ile görebiliyorduk ama bu devirde grup yok oldu hersey piyaniste yüklendi onun icinde rumba ritimiyle misket i profosyönel calarsin millet bu ne der ama misketi ritimini herhangi bir simdiki orglarda acip üzerine sen okursun ve solo larida süslersin bak ozaman millet ne güzel caliyor derler
bu dediklerim basimiza geldi belki inanmiyacaksin

bisey daha söylemek istiyorum bah156 usta ya ustam bakin genel türkiyede cok sayida ritim yazabilen ustalar yok emo cüney bahtuha v.s gibi ustalar cok az ama bu demek degilki sadece bunlar profosyönel orgcu ve benim gibi ritim yazamiyanlar amatör

herkes ritim yazmasini bilebilseydi ozaman ne emo ne cevo nede baska bir ustan in yaptigi setlerini para ile millet alirdi
yani demek istedigim burda isim vermiyecegim ama elbete almanyada yasayanlar bilir öyle ustalar varki orgu 10 parmakla adeta oynatiyorlar ama ritim yazmaya gelince bilmiyorlar
bu yazdiklarim yanlis anlasilmasin bakin sitede kac usta üye var ve kac usta i ritim yaziyor
programcilik baska bisey org calmak baska bisey bu benim görüsüm

ritim acipta icine birkac zil koyup ben ritim yazabiliyorum demek ritm programcisi demek degildir

saygilarimla

Ben batı versiyonu 1000€ olan bir klavyenin, türk versiyonunun bundan daha pahalı olacağını düşünüyorum. Beklenen rakamları geçecektir bence. Örneğin pa500 batı 799$ ama TR 1050€... 1400TL ve 2500 lira... Şuradan bakıyorum Korg Türkiye distribütörü sanal mağazası

Ayrıca türkiyeye gelmesi yakın zamanda olan bir ürün için net bir açıklama olmamakla birlikte,roland ve zuhal gibi olamıyor belli ki Korg ve distisi. Gizem mi yaratmaya çalışıyorlar. Umarım istediğiniz gibi olur ürünü bekleyen arkadaşlar. Teknik olarak çok bilgim yok. Bahsettiğim işin pazarlama tarafı ile ilgili. O yüzden nacizane yorum yaptım kendime göre,özür diliyorum.