korg pa600 neden ucuz

Cevap: korg pa600 neden ucuz

tabi canım ama 800 yerin her zaman ayrıı hem 600 kaliteye fazla önem verilmemiş...800 600 arasındaki farklar çok ama ama 600 fiyatına göre iyi alet bi türkiyeye gelsin şubat 15.de onunda kötü yönleri çıkacaktır.. ama dediğim gibi 800 yeri farklıdır.600 aldın mı sert alet 800 yumuşak geliıo saygılar.

kalite + işçilik vb tüm satış unsurları göz önüne alındığında fiyatın yine de yüksek olduğu inancındayım...

(orgun 800 den üstün oldugu söyleyenler var sanırım)

hocam pa800 gecmez ben söyleyim

baze kisiler utanmasa pa3x le bir tutacak :)

(orgun 800 den üstün oldugu söyleyenler var sanırım)

hocam pa800 gecmez ben söyleyim

baze kisiler utanmasa pa3x le bir tutacak :)

evet şimdi oldu..beklediğim cevap buydu :)

Bence ucuz falan değil çin malı falan diyorsunuz. 1000-1100 euro diyorsunuz korgun ana bayisi hariç herkez 1550 $ diye euro olarak belirtilen fiyatın üstünde kafa karıştırmak için usd fiyat vermiş. herhalde ana bayii de sterlin olarak değerini 3500-4500 tl olarak belirtir. Merak etmeyin büyük çoğunluğumuz için fiyat önemli olmadığı için kaç para olursa olsun alacak. Korg ta bunu bildiği için fiyatı yülsek tutacaktır.

kadr hocam benmi pa800 ü gecer dedim?

hayırr..bazı konularda yazan arkadaşlarımız olmuş kullanmadan görmeden..siz kullanıcı olarak onayladıgınız için belirttim sadece ..

yok hocam kesinlikle pa800 gecmez gecse korg firmasi deli olmasi gerek ama pa800 ile ayni yürür bir seviyede bunu söYLEYIM

neye kiziyorum biliyormusunuz deminde söyledim pa3x veyada tyros 4 le karsilastiracaklar nerdeyse
altüst pa800 ün ufak kardesi korg firmasi bile pa800 kardesi diyor

pa600 cok abartiliyor hocam onada kiziyorum bazen casio at5 gibi düsürülüyor bazende tyros4 gibi yükseltiliyor yapmayin arkadslar
benim hosuma giden herkesin hosuna gitmek zorunluluguda yok

insallah böyle anlatabilmisimdir baze ustalara

bu gün bi arkadaşın roland e 40 çalmasına seyirci oldum. ben bu aletin böyle güzel şeyler yapabildiğini , bu kadar güzel sesler çıkarabildiğini ve bu kadar pratik olduğunu bilmiyordum. zannedersin tam bir orkestanın içindesin. tabiki marifet çalan arkadaşda. şunu söylemek istiyorum bu orgu dinledikten sonra (youtubede hemen hemen çoğu org çalan arkadaşları dinlemişimdir) alet ne olursa olsun ,iste 400 tl lik bir roland e 40 isterse 7000 tl lik bir 3x. iş sanatkarın parmaklarında bitiyor. gerisi sadece teferruat. saygılarımla...

goodwolf hocam iste ben bu sözlerinize katilmiyorum bu devirde orglarda en az calan kisi kadar güclü olmasi gerek eyerki hersey kulanicidaysa ozaman herke e 40 alirdi

belki sizin dedigniz bundan 25 sene evel olabilir ozamanlar ilk sahne aldigimda tam 5 kisiydik ve benim elimde JVC orgu vardi eski ustalar bilirler onun üzerinde cart vardi ve icindede türk ritimlerini yaptirmistim ama sazci batari bass ci darbukaci öyle sahneye cikiyorduk

simdi ise tek bir orgcu tüm dügün bitirmek zorunda nekadar ustada olsan mileti eylendirmek cok zor bu devirde hocam iste onun icin e 40 ile burda gitsen dügün salonuna valla kapidan kovarlar ustam