Korg Pa600 mu ?

sancabal

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg Pa3X
Ustadlar oncelikle selamin aleykum forumda yeniyim yanlis yere actiysam affola. Benim 2700 max. Butcem var dugun isi ve arada tsm islerine gidiyorum orgum artik yetmiyor (i30) teknolojik, taylan ritimleri ,tutulan rtimler istiyorum eh nevaleside olsun pa600 pa serisi setler okuyormus diye duydum dogrumudur? Diger sorum su, full pa1x mi, bk5 or mu or700plus mu yoksa pa600qt mi ustalar yardimci olursaniz sagolun malum para kolay kazanilmiyo, hayirli isler.

Cevap: Korg Pa600 mu ?

Kardeş önceki orgun Korg is30 ise yine aynı marka devam et derim, rolandda yabancılık çekersin, bir başka tavsiyem 10 yaşlarındaki orglara yanaşma derim, 2000 tl civarına alabileceğin bir pa 500 fazlasıyla işini görür, üstüne paran da kalır, hadi kolay gele..

Eyw kardes da pa600 pa500 den daha ustun bi org tavsiyen icin saol

Yardm edn yokmu?

ocak ayını bekle pa600 al 1100 euro ve pa800 pa2x pa3x setlerini yükleyebiliyorsun sample okuyor pa500 falan alıpta paranı çöpe atma bence.

bende bekliyorum pa600 ü.harika görünüyor gerçekten

Anlasilan pa600 alcaz fiyatina gore sper

Ben amatörüm. Roland yamaha korg kullandım. En son i30 um vardı malzeme saund mükemmel bir orgtur. Roland bk5 e baktım telefonumun ekranı daha büyük ve menüyü kullanmak zor gibi. Bunu alanlar piyasaya baktığımızda pişman olum hemen elinden çıkartmaya çalışıyor. Biraz baktıktan sonra kesinlikle almam dedim. Yamaha A1000 org almıştım 1000 euroya zamanında 900 tl ye zor sattım. ve hala sıfır gibiydi. A2000 i inceledim. Sanki bütün ritimler birbirine benziyor. Birbirleri arasında öyle belirgin farklar hissedemedim. A1000 menüsünün ritimlerinin benzerleri samle sesler ve extralar var. 1500 euro idi ve aşırı fazla bir fiyatı vardıki do-re müzikin ya aklı başına geldi ya da stokları eritmek için fiyatı 1100 euroya indirdi. Alırmıyım bilmiyorum. Korgtam önce korga kıl olurdum ne var bu orgtada herkez bunu alır. Kullanınca anlıyorsunuz. Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim Pa 80 yılların orgu hala 2500-3000 tl bu orgun temizi olacağını sanmam ve asla almam. Geçen birtane görüntüsü temiz bakıma gelen pa80 ekranda kilitli ve çalmıyordu. Yillardır tozda toprakta üstünde tepinilmiş haşatı cikmiş 2500 tl ye pa 80 alacağima 2200 tl ye sıfır pa 500 alırım. Ama pa600 ü bekleyeceğim. Pa 600 düz olanı batı tarzi aynı pa800 gibi yine hertürlü set yükleniyormuş. qt de ise extr hazır ritmler ve loma butonları var.

Gorusunuz ayni benim gbi hocam , i30 rtimlerini or700 de bulamadm korg gercekten onde..