Korg Pa60 Piyano Tonları Nasıl Arkadaşlar?

h-sinan54

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8, KORG PA500TR
Merhaba arkadaşlar ben korg pa 60 ın grand piano tonunu vs merak ediyorum internette hiç bulamadım bulduklarım da ümit besen pianosu gibi sevmediğim bi piano tonu acaba kullanan bi arkadaş bana kısa bi demo ile sesini duyurabilir mi?

Cevap: Korg Pa60 Piyano Tonları Nasıl Arkadaşlar?

pa60 kullandım amaçok sevdiğim piyano seslerini alamadım.ancak korgun yüksek modellerinde kaliteli olabilir.pa800 ve x serisinde.ama en ii piyano sesleri bence roland da var.ümit besen bile sahnede son model orgunun altında roland jv bilmem ne piyanosunu kullanıyo.siyah renkliydi galiba.elindeki gw8 kullandım.emin ol pa60 ve 80 den çok daha kaliteli piyano sesleri var.saygılar...

Teşekkürler bilgilendirme için...

PİYANO - ROLAND kesinlikle

pa50-60-55-80 bunların tümünün piano tonları aynıdır

şöyle anlatmak gerekirse, grandpiano tonu soft değil, böyle sert bir ses, ayrıca bas-tiz olarak da pek verimli değil, yani üst oktavlara gittikçe ses tizleşiyor ve duygudan uzak bir hale geçiyor

e.pianolarını ise kısmen tavsiye edebilirim, güzel tonlar var ama yumuşaklık olayı bunda da geçerli, yine üst oktavlarda sesler verimsizleşiyor

sana bi demo yapmak isterdim ama laptop olduğundan dolayı verimli kayıt alamayacağım için mantıksız bir kayıt olur

ama batı için kullanıcaksan roland juno di düşünebilirsin sanırım 12000TL dolaylarında bir synth alet, ama yok düğün için de lazım olur diyorsan gw-8 ve ya pa800 düşünebilirsin

Şuan zaten gw8 kullanıyorum ses olarak çok memnunum fakat kullanışı bazen sıkıntı yaratıyor...Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...