Korg Pa500tr mi Bk-5 mi ? yardım.

• Konbuyu başlatan sancabal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K
Cevap: Korg Pa500tr mi Bk-5 mi ? yardım.

pa 500 hertürlü programda kullanabilirsin ama davul tonları ve zurna sıkıntısı olan bi cihaz başkada hiç eksisi yok çok pratiktir herşey elinin altında geniş ekranı sayesinde herşeye ulaşmak çok kolay ben kendim 2 seneye yakın kullandım davul zurna takıntın yoksa pişman olmassın bk5 kullanmadım ama dinlediğim kadarıyla pa 500 den daha güzel sampleleri var artısı bu bide mp3 çalıyor galiba eksisi kullanımı pratik değil ekran çok küçük ses değiştirmek ritim değiştirmek daha zor bana sorarsan ikisinide alma 300 500 daha koy ya sıfır pa600 al yada bekle birazdaha ikinci ele düşer yakında sana tavsiyemde eski aletlere sakın bulaşma ben yaptım o hatayı şimdi korg servisine abone olduk

cok saolun gorusleriniz için

arkadaşım bk 5 te ritim ses güncelleme sıkıntısı yok saolsun roland türkiye sonuna kadar cihazın arkasında son güncelleme ile zaten çok pratik oldu alet ama karar senin saund diyosan kesinlikle bk5

Kafanı karıştırmak istemem sadece tek birşey söyleyeceğim. Almadan evvel bk-5'in ekranına bende çok takılmıştım ama sanıldığı gibi küçük değil. arkana yaslan sıkıntı yok ekranda. Butonları kullanım açısından çok kolay. Karışık alette değil,amatör olarak benim içn çok iyi, iyiki almışım.

bende senin gibi hangisini alayım diye düşünüyorum..şöyle söyleyeyim düğüne gideceksen korg pa 80 pa 800 yada yeni çıkan pa600 roland harika cıhazlar yapıyo saund olarak güzel ben gw8 aldım geri sattım kullanamadım düğünde ha g 600 ile çok düğün yaptım ayrı konu. ama dediğim gibi düğüne gideceksen korg evde kulanacağım diyosan bk5 güzel cihaz ıpone ilevesi ve türkçe menüsüyle daha tatlı olmuş.ha bu arada pa 500 ü unut. hoşcakal

az daha zorla bütçeyi pa600 al bk5 e falan para verme derim