korg pa500tr de tanıtıma göre ritimler eksik

Cevap: korg pa500tr de tanıtıma göre ritimler eksik

ben baktım az önce ritimlere eksik değil buda böyle yapılmış internette baktığım ritim datasında 20 tane 9/8 var orgtada aynı ritimler var bazı ritim bölümleri boş ama backupta ne varsa o var yani eksiklik yok ona okadar ritim yapmışlar galiba

ben yükledim 3 4 defa yine gelmedi nasıl iş anlamadım ki

ben bir kere yükledim hepsi geldi vallaha full sayfa ritim hiç boş yok :) siz iyi bakın backup yükleyince fark edilio zaten

seco kardeşim sen 2009 güncellemesini yükledin mi? bende yüklesem bişey olur mu?

seco kardeşim sen 2009 güncellemesini yükledin mi? bende yüklesem bişey olur mu?

yükle hiçbişey olmuyor bende korkarak yükledim ama ritimlerin hepsi gelio boş yer yok yeni güzel 9-8 slow vahde ler filan bayağ çoğaldı :)

tmm kardeşim peki sound klasöründeki dielim barış abinin sesler silinio mu?birde emre abinin set ne oldu paylaşıcaktın?

os yükleyince user deki ses ve ritimler silinio yüklemeden önce kopyala kendi ritimlerini sd karta o ritimler kartta paylaşıcam çok set var elimde hepsini yükliycem merak etme

ben bir kere yükledim hepsi geldi vallaha full sayfa ritim hiç boş yok :) siz iyi bakın backup yükleyince fark edilio zaten

kardeşim baksana 9/8 lere kaç ritim var bende yükledim ama olmadı yada benmi yapamyıom anlatın şunu bana:(

bakalım akşama yükliyim bi deniyim seco kardeşim şu ritimleride bir an önce paylaşırsan çok sevinirim bütün pa500 tr cilerde çünkü hala ritim ve set sıkıntıları var pa500 tr cilerin saygılar...

güncelleme yapıpta ritimleri gellen varmı

güncelleme yapıpta ritimleri gellen varmı