korg pa500 yoksa pa80

Cevap: korg pa500 yoksa pa80

pa80 i aldıgı parayamı verıcek ınternetten satmak zor en azından risklı aldıgı yere verse yıne zarar etcek pa80 temızını bulmak cok zor sureklı arıza verıyor kart sureklı bozuluyor hata verıyor herseyı tehlıkelı 10 senelk cıhaz pa500 en azından yenı teknolojı dokunmatık ekran pa800 setlerını okuyor. karar senın pa80 de gzl cıhaz hatta ck guzel cıhaz ama artık cok arıza yapmaya basladılar pa80 yerıne bıraz daha zorla kendını o zaman 800 al hiç pişman olmassın alamassan pa500 ü denemeden de 800 alma bnden sana tavsıye

tmm sagol sende simdi yakin arkadasim aradi onda bir yamaha or700 var ama arkadasim fransiz yani ben fransada oturom onda yamaha or700 pa500 den iyi mi ya tyros 1

pa80 i aldıgı parayamı verıcek ınternetten satmak zor en azından risklı aldıgı yere verse yıne zarar etcek pa80 temızını bulmak cok zor sureklı arıza verıyor kart sureklı bozuluyor hata verıyor herseyı tehlıkelı 10 senelk cıhaz pa500 en azından yenı teknolojı dokunmatık ekran pa800 setlerını okuyor. karar senın pa80 de gzl cıhaz hatta ck guzel cıhaz ama artık cok arıza yapmaya basladılar pa80 yerıne bıraz daha zorla kendını o zaman 800 al hiç pişman olmassın alamassan pa500 ü denemeden de 800 alma bnden sana tavsıye

aynen katılıyorum pa80 lerinde artık aldığımız fiyata satmak zor alet 10 seneyi geçti bence paran varsa pa800 al yoksa pa500 tr ideal alet ...

tmm sagol sende simdi yakin arkadasim aradi onda bir yamaha or700 var ama arkadasim fransiz yani ben fransada oturom onda yamaha or700 ve tyros 1 VAR pa500 den iyi mi

tyros 1 için nevale bulman çok zor bence saydığın orglar arasında düğüncüysen pa500 tr derim

Moderatör tarafında düzenlendi:

tmm peki yamaha or700 ,pa80,pa500 aralarinda hangisi iyi

kartal kardesıme katılıyorm bn or700 aldım pişmanım ritmler tamam eyvallah ama sesler mekanik gıbı cıkıo cok rahatsız edıcı çift org yapıyoruz pa800 cok karısıyıor ortalık :d bnde çarşamba gnu pa500 almayı dusunuyorum or700 piyasası yerlerde

tmm sagol o zaman pa80 ALIM

bu işi sürekli yapacaksan işini çok güzel yapmak istiyorsan orgtan desteği fazlasıyla almak ve piyanistliğine dahada tat katmak istiyorsan bir kere al bi daha alma pa800 al,

ben şahsi fikrimi söylemek istiyorum.şahsen 2.el bilmem kaç yaşındaki bir pa80'e vereceğim paraya sıfır kapalı kutu pa500tr alırım.neden mi? öncelikle aynı paraya sıfır bir klavye alıyorum,disketlerle uğraşma derdim olmuyor bütün işlerimi hafıza kartı ile halletme şansım oluyor.artı olarak dokunmatik ekran büyük kolaylık sağlıyor.kısacası teknoloji olarak pa500tr daha önde duruyor.ama şu bir gerçekki pa500 ün kasası ve malzeme kalitesi pa80 kadar iyi değil buna tuşeleride dahil.pa80 kadar piyasası hızlı bir klavye değil.şimdi pa80'in sıfırı çıksa ve ortalama 4000 tl deseler gözümü kırpmam birçoğumuz gibi bende alırım ama şuanki durumda 10 yaşındaki bir klavyeye vereceğim paraya kapalı kutu bir klavye alırım.benim şahsi düşüncelerim bunlar,iyi forumlar...