Korg Pa500 Tr Sercan-2012-Seco Set KOŞ!!!

• Konbuyu başlatan seco_35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 49
  • Görünümler : 16K
Cevap: Korg Pa500 Tr Sercan-2012-Seco Set KOŞ!!!

bnde or700 var dınleyemıorm ama demo atarsan dınlerım :d bu sd karta sadece bır set mı atılıyor

2cgb sd kart var sample almiyor icindeki seslerle oynanip set yapiyorlar istedigin kadar set at icine 50ye yakin set var piyasada

bı sette kc rıtm oluyor ve 2 gb sd de kac aynı anda kc set kullanılıyor yoksa or700 usb sı gıbımı karma set mı yapılıyor

bı sette kc rıtm oluyor ve 2 gb sd de kac aynı anda kc set kullanılıyor yoksa or700 usb sı gıbımı karma set mı yapılıyor

istediğin gibi bi set yapıp sevdiğin riitmleri atabilrsin karma bende 2gb lık sd kart var 50 den fazla dosya var içinde

paylaşımın bi yandan mutlu edip öte yandan üzüyor beni..bu yaşta bu cihaz için sen çabalarken pa500 kullanan abilerin uğraşıp bi ritim bile yapmıyor.. seni bu konuda taktir ediyorum kardeşim.. emeğine sağlık, arkadaşın cihazına en kısa sürede yükleyip seti deneyeceğim.. sesler filanda varmı içinde oynanmış iş yapacak?

çok saol abi evet çoğu abimiz öyle diyor çok uğraşıyorsun filan diye uğraşmadan iş olmuyor setin içinde düğünlük ritimler var tam ses olarak kendi editlediğim sesler var çoğu işlenmiş efektli sesler elektro-macun-lead-tenor sax-yaylılar-mey-kanun-kaval aklıma gelenler her türlü iş yapıyo bende set.aket tesisata bağlanınca süper ve ayrıca padlerde de değişiklik var hepsini ayarlayamadım ama çok güzel yeni padlar var tekrar teşekkürler...

Sercan kardeşim öncelikle set için teşekkürler ancak şu anda indirme yapılamıyor yenileyebilirmisin?

Sercan kardeşim öncelikle set için teşekkürler ancak şu anda indirme yapılamıyor yenileyebilirmisin?

hemen baktım abi link çalışıyor eğer eset varsa devre dışı bırak indirme yapmadan önce bi dene olmassa söylersin

güncel link yenilendi..