Korg pa500 tr mi pa80 mi

sazcıorgcu37

Özel Üye
Enst.
Korg İ30 Elektro saz
Selamın aleyküm abiler bende i30 var yükseltmek istiyorum hangisini almamı tavsiye edersiniz

Cevap: Korg pa500 tr mi pa80 mi

Düğün Nişan vs için pa80 iyidir

Temiz pa80 bulursan güzel alet hemen al ama bu zamanda temizini bulması zor çoğunun haşatı çıkmış durumda pa500tr de güzel pratik alet gerek dokunmatik ekran gerek multimedia kart olması nedeniyle hemde temiz az kullanılmış olup satan çok var dezavantajı sample yüklenemiyor olması. Anlatmak istediğim temiz, az tamir görmüş pa80 bulursan al ama biraz satılık pa80 lere bakman incelemen lazım buda zaman alır. Ama hemen almak istiyorum dersen pa500tr. Benim düşüncem bu sağlıcakla kalın.

pa 80 aldım beni çok şaşırttı çoook
o saundu onda hıç beklemıyordum
32 lik bor kart sesler amza makedondan tutun wak wak dahıl çok hoş seslerı var
elektroları mukemmel
bu hafta kısa vıdeo yapıp demo bölümünde paylaşacagım

Hayirli olsun ikiside on numara cihazlar.pa serisinde kotu cihaz yoktur

İkisi arasında Pa500 Tr derim.Yeni teknoloji bir cihaz .

mekanik ve basmayan tuşu vs olmayan ekranı sağlam olan bir pa 80 almaya karar verdim pa500tr ye sample ses atılmıyormuş o zaman işime yaramaz çaldığımdan keyif almazsam yapamam el izi falan önemli değil benim için böyle düşünüyorumm güzel düşünceleriniz için teşekkürler

elbette 500 tr yabana atılır bı cıhaz degıl hazır turk sapmlelerı mevcut koma skalası var ama
pa 80 dekı albenı bı başka ......mekanık sıkıntısı bulunmayan ve ekranda murekkep sorunu olmayan bı cıhaz bulursan ıc düşünme ve hayrını gor derım
o cıhaz tam bır dugun canavarı
bol kazançlar dilerim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok temiz pa80 istersen en son 1900 olur istediğiniz set yüklenir uzun bi dönem kullanırsınız