Korg pa500 tr kullanma kılavuzu

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Arkadaşlar korg pa500tr türkçe kullanma kılavuzu kitabı ve nota aparatı elimde mevcut isteyen varsa ücretsiz olarak verebilirim kargo ya pek zamanım yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg pa500 tr kullanma kılavuzu

Üstadım sizinkisi gerçekten büyük jest teşekkür ederim şahsım adına. Lakin şunu da belirtmeden geçemeyeceğim kullanma klavuzu çok yararlı kullanıcılar için ama biraz yüzeysel anlatımlı değilmi sizcede lakin daha detaylı bilgiler içeren bir kılavuz çok daha yararlı olabilirdi kanaatindeyim. Bu güzel davranışınız için tekrar teşekkür ederim.

Üstadım sizinkisi gerçekten büyük jest teşekkür ederim şahsım adına. Lakin şunu da belirtmeden geçemeyeceğim kullanma klavuzu çok yararlı kullanıcılar için ama biraz yüzeysel anlatımlı değilmi sizcede lakin daha detaylı bilgiler içeren bir kılavuz çok daha yararlı olabilirdi kanaatindeyim. Bu güzel davranışınız için tekrar teşekkür ederim.

rica ederim pa500 ilk çıktığı zamanlar utar müzikten almıştım 2aylık kutusundaydı 2kere baştan sona okudum kitabı çok kayda değer lazım olucak bilgiler de var kitabı okumayan kişilerin bilmediği şeyler olduğunu zannediyorum enazından evimde boş bir kitabın durmasını engellemiş olurum

İnternette pdf formatında yayınlanan klavuzla aynı değilmi Ali?

İnternette pdf formatında yayınlanan klavuzla aynı değilmi Ali?

yayınlanan kitap nasıl bilmiyorum abi bende ki dışı renksiz orjinal kutusundan çıkan kitap şuan nöbetteyim yarın bi resim koyarım konu içeriğine

Güncel kalsın

İsteyen yokmu beleş yanında 50tl ye aldığım org sehpasınıda veriyorum 2paket Lm slgarası isterim eliniz boş gelmeyln 1hafta süreniz var mahalleye haftada bi çöpcü geliyo hepsinl atacam:D:D

Ali sen bu gidişle üstüne iki paket lm vericen gibi duruyor :) Valla ben yakında olsam hemen alırdım. Bende elimdeki g800, i30 ve ix300 klavuzlarını forum üzerinden kullanıcılara ulaştırmıştım.

Güncel belediye almadan alın:D