Korg Pa500 Tr (İllede Roman Olsun)

Cevap: Korg Pa500 Tr (İllede Roman Olsun)

Neyi çok güzel harika anlayamadım akorlar baştan sona yanlış. nasıl bir kulak var arkadaşlar sizde? çalan arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim. arkadaşım sağ el ile çalman güzel ama armoniyede dikkat et ya yanlış akor basıyon yada kullandığın ritim akopanyalarda bir enayilik var özellikle basslar çok bozuk geliyor

kardeşim çalan benim herkezin yorumuna saygı duyarım ama yazdıklarına biraz daha dikkat et sen beğenmiyorsun diye bütün herkez beğenmiycek anlamına gelmez 9/8 de kaç kişi bastığı akorlara dikkat ediyor söyle bana ... 2-3 kalıp yetiyor zaten ne gerek iki de bir akorları değiştirmeye ritim hızlı zaten sanki slov filan çalıyoruz lütfen yazdıklarına dikkat et ...

kardeşim çalan benim herkezin yorumuna saygı duyarım ama yazdıklarına biraz daha dikkat et sen beğenmiyorsun diye bütün herkez beğenmiycek anlamına gelmez 9/8 de kaç kişi bastığı akorlara dikkat ediyor söyle bana ... 2-3 kalıp yetiyor zaten ne gerek iki de bir akorları değiştirmeye ritim hızlı zaten sanki slov filan çalıyoruz lütfen yazdıklarına dikkat et ...

akorlara sen dikkat etki farkın olsun işte diğerlerinden. ayrıca bu demonu buraya ekliyorsan olumsuz eleştirilere tahammül edebilmelisin. benim yazdıklarımda dikkat edecek birşey yok iyi oku. kim dikkat ediyor akora deme lüksü ile müzik anlayışında buysa diyecek bir şey bulamıyorum sana...

kardeşim tahammül etmek deil yoruma biraz dikkat et dedim yoksa kimseyi kırmak istemem şuana kadar kimse ile tartışmadım tartışmamda senin yorumuna da saygı duyarım ;)