Korg pa500 güncellemesini yapamaynlar buraya bakın

Cevap: Korg pa500 güncellemesini yapamaynlar buraya bakın

kardeşim eskiden 9/8 ler 10 taneydi şimdi 20 tane filan oldu ama 4-5 yer hala empty ama olsun...

ozaman zaten benim güncelmiş ben hepsi doluyo sanmıştım ondan dedim ama bazı yerler hala boş yazık ya oralara ritim atamıyoz

kardeşim belki birde 2010 güncellemesi çıkarda oralarıda doldururuz :D

arkadaşlar ben demiştim size hepsi gelio ekranda 2008 yazıo açışışta ama ritimlerin hepsi full

seco kardeşim sende de ufak eksiklikler var mı? dielim 9/8 lerde 4-5 tane eksik öyle eksiklikler

seco kardeşim sende de ufak eksiklikler var mı? dielim 9/8 lerde 4-5 tane eksik öyle eksiklikler

tabi öle 2-3 tane eksik vardır dikkat etmedim çünkü ben user dk ritimleri kullanıorum kendi ritimlerinden sadece vahteleri slow ları gerisini user den

bende yaptım oldu arkadaşlar,2009 güncellemesinde yeni ritimler eklenmiş galiba,fabrika ritimlerinde boş olan empty yazan yerleri siz kendinizde ritim editleyerek doldurabilirsiniz arkadaşlar,2009 güncellemesinde zaten fazla boş yer yok,

yardimci olun arkadaslar bende olmuyor

arkadaşlar bende yaptım kapatıp açtım fakat içerisinde eser sete ait bazı ritmler görünüyor nasıl oluyor anlamıyorum herhalde cihazın orjinalinde eser sete ait ritmler olmaması lazım

arkadaslar ben yapmaya calisdim restoreyukledim ama swich off diyor kapardiyorum aciyorum ve eser seti yukluyor ben birsey anlamadim ve ritimler doluyormus nasil yapiyonuz bu islemi halen anlamis degilim anlamadim eser seti niye yukluyor