Korg pa500 - dido

• Konbuyu başlatan isak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K
Cevap: Korg pa500 - dido

kardesım o parcadakı kavallar intro bosyerwe tuslara basma tesekkurlerrr........

kardeşim sadece ilk 5 saniyesi intro, devamını kendim çaldım, tabi pa500 10 numara olduğu için farkedememiş olablirsin :) ama sizde aklısın bu intro istersem kendide devamını çalıyor ama dediğim gibi ilk 5 saniye başlangıcı intro devamı tuşlarla çaldım, bu introyu kullanan diğer korg cu arkadaşlar bilirler, otomatik sesleri kendi ayarlıyor.
saygılarımla

bu davranısın boyle olmasaydı keske neyse bende bılıyorum ilk 5 sanıyesı ıntro bende pa 500 tr kullandım ots yanı otomatık ses ayarlama rıtımıe ve parcaya gore butun aletlerde var o ozellık sen kafanı yorma 10 fırın daha ekmek ye ondan sonra kapısırız ok gordugum kadarıyla amatörsun ama olur sıkma canını herkes amatörluken professıonal olmustur bunnu da unutma hadı kal saglıcakla.....

madem ilk 5 saniyesinin intro olduğunu biliyorsunda ne diye bana parmaklarını boşyere yorma diyorsun? bir parça yüzünden yalan söyleyecek kadar alçalmadım alçalmamda.

bak canım kardesım benle polemıge gırme bensana sadece introda basma dedım vıdeonunun devamında kendın calıyosun bılıyoz burası polemık yaratma alanı degıl lutfen bıraz saygılı ol ben senden yasca ve muzık bılgısı olarak cok daha tecrubelıyım 20 yıldır muzık piyasasını içindeyım bıraz saygı lutfennnn.....burda tartısılmaz tesekkurler...........

yanlış anlaşılma oldu o zaman diyelim
şahsım adına özürdilerim...